Smazaný wp-config a problém s nahráváním

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Smazaný wp-config a problém s nahráváním

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  luj1 a poslední změna je stará 6 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34868

    luj1
    Participant

    Ahoj, potřebuju prosím s něčím poradit.
    Jak jsem se dostala až ke smazanému konfig. souboru: Dnes jsem při nahrávání obrázků ve wordpressu na blogu zjistila, že nahrávat je najednou nelze – jak v článku tak přes klasická média. Hlásilo to: Nepodařilo se zapsat soubor na disk.
    Přes Filezillu jsem se pak připojila k ftp a zkoušela vytvořit novou podsložku v -content –> uploads, tam změnit práva. to nepomohlo, dala jsem atributy zpět…
    Pak jsem našla (na této stránce: https://www.webdeal.cz/wordpress/nejdou-nahravat-obrazky-t8819.html) další komentáře a zkusila si u sebe v pc dopsat něco do souboru wp-config. Ten jsem pak ve filezille chtěla naimportovat na ftp server. A asi díky mé zbrklosti jsem hned smazala nejdřív ten wp-config soubor z ftp a pak se pokusila nahrát (exportem, drag and dropem) ten ze svého počítače na ftp. a on se jakoby nahrál, ale prázdný, s velikostí 0. Přičemž mi při přenosu vyskočí to okénko, kde je možnost “nahradit soubor -config” v cíli. a jako cíl mi ukazuje velikost 0. A je pokaždé v neúspěšných přenosech. (na blogu mám teď error 500). Zkoušela jsem vrátit změny v -config zpět a nahrát znovu.
    Už nevím, co s tím. Jak to mohu dát do pořádku, prosím?
    Budu vděčná za jakékoliv rady…

    #34869

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, možná že se budu mýlit, ale uvedený problém bych viděl v tom, že na hostingu máte málo místa. A to buď fyzicky a nebo je zde omezení na počet souborů. Zkuste jen na zkoušku přes FTP smázat nějaké soubory, které si před tím zazálohujete a hned by se mělo projevit jestli minimálně tan nahrajete ten wp-config.php.

    #34873

    luj1
    Participant

    Děkuji za odpověď. Teď zálohuji znovu pro jistotu, i s tou složkou uploads, potom odstraním pár souborů. Na podporu hostingu se mi zatím nedaří dovolat. Ovšem – a to se mi stalo i při první včerejší záloze – vyskakuje mi tam u několika souborů, že Cílový soubor již existuje. Co s tím nejlépe udělat? Přepsat, navázat, přejmenovat, přeskočit? Nic s tím teď nedělám. Kopírují se ostatní. (První, co na mě takhle vyskočil, je ze složky themes.) Přemýšlím, proč by už v cílové, původně prázdné složce, existoval? A nebyl by ten soubor uložený na webu jinak?

    #34874

    luj1
    Participant

    Taky přemýšlím… nějak jsem z toho místa trochu zmatená. Mám hosting na best-hostingu s tarifem “bez limitu”. Jsem tam asi už 4. rokem, ale že by malý webík, jako mám já, zabíral až tolik místa? Na tom webu, který jsem výše zmínila, psali něco o rychle plnícím se logu. Uvažuju jestli to nemůže být tím?
    Nešla mi provést ani aktualizace wordpressu.

    #34875

    luj1
    Participant

    Tak hotovo. Skutečně zde byl navýšen jakýsi bezpečtnostní limit, takže už to funguje. Díky ještě jednou, už konec otázek. :D :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti