Složky médií

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  suky a poslední změna je stará 6 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24863

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím, existuje možnost třídit média ukládáním do složek? Myslím tím do vlastních složek, ne podle měsíce. Protože takto je v to hrozně nepřehledné.

    Díky.

    #24864

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, mezi nejoblíbenější patří plugin Custom Upload Dir, další poznatky a tipy na pluginy najdete v souvisejících tématech.

    #24893

    wlashack
    Participant
    Web

    Jestli to dobře chápu, tohle umožňuje třídit uploady na FTP. Já ale myslel třídění v administraci WordPressu. Abych tam viděl nějakou strukturu složek, ideálně vlastní, kam si ukládám obrázky a další média tak, abych se v tom vyznal.

    #24898

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, podobných pluginů existuje také mnoho, velmi oblíbené jsou např. Enhanced Media Library, Media Library Assistant či WP Media Category Management. Ale určitě najdete i mnohé další…

    Možná by stálo za to zvážit, zda místo třídění obrázků v Knihovně médií nepoužít přímo nějaký specializovaný plugin pro tvorbu galerií, např. NextGEN Gallery. Nahrané obrázky jsou tam pak tříděné do vlastní adresářů (na FTP) a galerií (v administraci).

    #34734

    suky
    Participant

    Mohu doporucit tento modul https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-file-download Je placeny ale pouzivame ho na nemocnicnim intranetu a je to slusne pouzitelne.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti