Seznam nemůže najít sitemap a další dvě

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Seznam nemůže najít sitemap a další dvě

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  klima a poslední změna je stará 5 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35805

    klima
    Participant
    Web

    Dobrý den
    Mám web mojewebka.cz
    1/ Jelikož jsem v poslední době nemohl najít přes vyhledávač Seznamu několik posledních příspěvků (ani přes site:mojewebka.cz), prověřil jsem na kontrolním formuláři, jak si stojím. Dostal jsem odpověď Vše OK, nelze načíst sitemapu. Přikládám printscreen. Používám All in one SEO téměř bez zásahů do nastavení.
    Mám tam něco špatně, když to až donedávna nevadilo?
    2/ Ačkoli mám na webce zakázané komentáře, v posledních dvou týdnech při jakékoli úpravě v příspěvcích najdu během pár minut v komentářích jakousi reakci. Pořád stejná IP, pořád stejný text. Ten text dávám na konec každého příspěvku, aby čtenáři měli možnost na příspěvek reagovat, když mám zakázané komentáře. Tu IP jsem dal na černou listinu, takže teď padá vše do spamu, víc nedokážu.
    Mám se něčeho bát? Co s tím můžu udělat jiného?
    3/ Přes veškerou snahu mi nejde provést v All in one SEO ověření webmastra na Google search console, dělám vše podle návodu, ale nejde to. Zobrazení kontrolní stránky se nedaří, dostávám chybovou hlášku, jako by doménu spravoval někdo, koho neznám… Mám hosting u Wedosu, který je i správcem mojí domény mojewebka.cz.

    #35806

    klima
    Participant
    Web

    Teď koukám, že se mi nepodařilo připojit ty printscreeny

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti