Seřazení vlastností produktu woocommerce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Seřazení vlastností produktu woocommerce

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  KomplexniLuke a poslední změna je stará 4 roky, 12 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37226

    KomplexniLuke
    Participant

    Zdravím všechny,

    mám tržiště http://pneukusovky.cz/produkt/test/ . A potřebuji aby se vlastnosti produktu v levém sloupci pod obrázkem – Detaily, seřazovaly dle čísla od 1. do 7. . Všechno se zdá správně nastaveno, akorát na produktové stránce se to zobrazuje u každého produktu v jiném pořadí, záhadně náhodně.

    Vlastnosti se ve správně pořadí zobrazují v administraci i se správně zobrazují v frontendu na stránce přidávání produktu. Ale na samotné stránce produktu se to vždycky nějak rozhodí – a navíc u každého produktu jinak.

    Jedná se o tržiště, takže není možné, aby jsem pořadí vlastností editoval u každého produktu zvlášť v backendu (kde to jde přetažením pořadí vlastností).

    Může někdo prosím poradit? Googlím už pár hodin a nedošel jsem k řešení.

    Dále se chci zeptat. Existuje pro woocommerce nějaký vyhledávač, který bude omezený vždy pouze na konkrétní obchod tržiště a jeho produkty? Jedná se o to, aby když prodejce má ve svém “obchodě” na tržišti třeba tisíc produktů, tak aby si mohl v produktech snadno vyhledávat a zároveň aby se mu ve vyhledávání nezobrazovaly produkty z celého tržiště i od jiných prodejců.

    Díky moc.

    Ať se všem daří a mějte se skvěle!

    #37228

    KomplexniLuke
    Participant

    Nikdo neví to seřazení vlastností produktu? V postranním panelu sidebar widget pod nadpisem Detaily? Asi se bude jednat jen o přidání nějakého krátkého kódu, parametru pro tuhle funkci, aby byla abecedně.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti