SEO problém

Štítky: , , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1489

    kubalap
    Participant

    Zdravím,

    dělal jsem na zakázku jednoduchý web (předělával starý web na WP). Překvapilo mě, že stránky se druhý den vyšvihly v google dokonce na první místo. Poté se ale opět propadly… čím to může být? Napadlo mě, že jsem tam přidával tak 5 odkazů na “link farmy”, takže by to spadlo kvůli tomu?

    #10911

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    SEO je hrozně nevyspitatelné, vždy si musí člověk rozberat parametry oné stránky. WordPress je velmi dobře stavěn v ohledu právě na SEO. Člověk by měl hledat důvodu, a pokud byla ona stránka opravdu na vysokých pozicích a po tom, co jste Vy přidal do stránky odkazy na LinkFarmy, se propadla, pak to může mít vliv, avšak nemyslím si to. Díval jste se také na stránky, které jsou nyní před Vámi? Je totiž možné, že zapracovaly právě na SEO.

    S Pozdravem a přáním hezkého dne,

    Neteyes.cz

    #10912

    mt78
    Participant
    Web

    WordPress sám o sobe zas tak na SEO optimalozovany neni. Resp. to hodne zalezi na sablone, ktera je pouzita. Ovsem da se to hodne vytunit prave SEO pluginy, nejlepsi je asi od http://yoast.com/wordpress/seo/

    Neverim, ze by nahodou nekolik webmasteru prave zapracovalo na SEO a nove stranky se tak propadly z tohoto duvodu nekam do pryc… To si opravdu nemyslim. Nejsem SEO GURU, ale myslim, ze to bylo zkratka tim, ze byly uplne nove, tedy cerstve a nemely prave spatne hodnoceni, proto se tam na chvili udrzely, ale to je asi tak cele.

    #10913

    mirekk
    Participant
    Web

    mt78: existuje český překlad pro yoast seo? Plugin jsem zkoušel, ale strojní překlad od GOOGLU je strašný

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti