SEO keywords

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukas123 a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33507

    Lukas123
    Participant

    Zdravím,

    chtěl bych se zeptat, jak na svém webu řešíte KeyWordy? Našel jsem docela použitelné pluginy (yoast), který i když je placený tak se mi docela libí, ale připadá mi, že po zaplacení licence mít dohromady 5 keywordů je docela málo.

    Neexistují ještě další alternativy?

    Díky

    #33508

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, tady došlo asi k drobnému nepochopení. Za prvé Yoast SEO plugin je zdarma a teprve jeho Premium verze je placená. A za druhé otázka keywords. Verze zdarma anylyzuje jedno klíčové slovo v rámci jedné stránky / příspěvku, což vám z 99 % bude vždycky stačit. Ta verze premium dělá (kromě jiného) anylýzu 5 klíčových slov právě opět v rámci jedné stránky / příspěvku.

    A nevím jakou jste měl představu o funkčnosti, ale jde o to, že uvedenou stránku musíte tzn. naklíčovat na dané klíčové slovo, takže se uvedené klíčové slovo vyskytovat jak v titulku, tak slugu, tak optimálně alespoň v jednom z podnadpisů a samozřejmě jej musíte mít dostatečně použito v samotném textu. Pokud by jste chtěl klíčovat na více keywords, tak toto pak platí pro 2 až 5 keywords. Ale pozor, už to jedno slovo (slovní spojení) není tak jednoduché “naklíčovat”, natož 5.

    #33509

    Lukas123
    Participant

    Dobře, ale když budu mít (uvedu příklad) 1 Keyword co bude třeba Pes.

    Tak jak do něho potom “zavedu” třeba žrádlo pro psa, hračky atd.?

    Jak ten jeden “strom” rozšířím o několik dalších větev?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti