Schvalovani komentaru

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  roboti006 a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1855

    tuxmartin
    Participant

    Ahoj,

    shanim nejaky plugin na schvalovani komentaru.

    Co chci: novy uzivatel musi po napsani prispevku cekat na schvaleni. Schalit ho muze admin a “overeny” uzivatel. Napr. po 10 overenich uz nepotrebuju schvaleni komentaru.

    Uzivatel se stane overenym po napr. 50 vlastnich schvalenych prispevcich. Pak muze schvalovat prispevky ostatnim uzivatelum.

    S WordPressem nemam skoro zadne zkusenosti (pouzivam Drupal). Muzete mi nekdo poradit nejaky plugin, ktery by splnil me predstavy?

    Diky za pomoc,

    Martin

    #12221

    roboti006
    Participant

    Moc toho o tomto tématu nevím, ale co vím, že se první dvě věci dají nastavit samostatně v nastavení WP, a není na ně potřeba žádný plugin, alespoň z části. Po instalaci WP je automaticky nastaveno, že komentáře musí být schváleny. V adminu jde nastavit, že uživatel který už má jeden schválený komentář, schválení nebude potřebovat. Možná by ti mohl stačit ten jeden?… Jinak o ničem takovém osobně nevím, nepoužívám komentáře (zatím), a ani mi to moc nevadí… ;) Snad jsem byl trochu prospěšný…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti