Šablony pro WP 3.0.1

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #676

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Chci se jen zeptat jestli už je víc šablon pro tento WP. Děkuji za zprávu

    #7106

    admin
    Keymaster
    Web

    Určitě, jen nejsou (pokud vím) nikde hromadně uvedeny. Vlastně většinou fungují i všechny starší šablony, ale vám jde patrně o zakomponování nových funkcí WordPressu 3.0 (menu, záhlaví).

    Jak tedy nejlépe nalézt nové šablony? Pokud pomineme Google a prémiové (placené) šablony (či frameworky), které jsou většinou pravidelně aktualizovány, tak je asi nejlepší vyhledávání přímo v oficiálním adresáři šablon pro WordPress. Můžete prohledávat nejnovější šablony, které by už měly nové funkce obsahovat, nebo naposledy aktualizované šablony, kde obvykle naleznete aktuální verze starších šablon, které jsou už většinou také rozšířeny o nové funkce pro WordPress 3.0.

    Můžete ale vyhledávat i přímo z administrace WordPressu, menu Vzhled – Šablony – Instalace šablon – Další možnosti, kde si můžete zaškrtnout konkrétní požadavané funkce (např. custom-menu pro menu v šabloně, Uživatelské nastavení záhlaví, custom-background pro uživatelské nastavení pozadí, atd.)

    A pokud použijete vyhledávače (např. Google), tak určitě také naleznete vhodné šablony, objevil se už např. specializovaný web na šablony pro WordPress 3.0. Nezkoumal jsem, zda je tomu tak doopravdy, ale obecně většina šablon na novém WordPressu funguje, takže tam může být vlastně skoro všechno.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti