Šablona po úpravách barev v CSS nefunguje, jak má

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Šablona po úpravách barev v CSS nefunguje, jak má

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  flashrad a poslední změna je stará 4 roky, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37329

    helllboy
    Participant

    Zdravím,

    mám problém s webem (http://kniha.kzamysleni.cz/). Nevím, v jaké fázi se to stalo, ale v části “Ukázky z knihy” přestala správně fungovat funkcionalita na prezentaci částí textu. Je tam 6 “slidů”, které dřív byli přepínatelné, ale teď už nejsou. Nedokážete někdo odhalit, kde je chyba a co je potřeba přepsat, aby to bylo zase proklikatelné?

    Pak mám ještě dvě drobnosti, pokud by to někdo uměl napravit. První se jedná odrážek u sociálních ikon v sekci ” O autorovi”. Ať dělám s < li > a < ul > cokoliv, nedokážu odrážky ani smazat, ani změnit jejich barvu.

    No, a poslední věc je taková drobnost ve footeru, kde mohu psát jen do pravé části (i když to vyrovnám zleva, tak je to pořád v levé části). Stalo se to nejspíš tím, že jsem odstranil credit na wordpress a šablonu (šlo to dost složitě).

    Děkuji za každé podněty!

    S pozdravem

    DL

    #37330

    flashrad
    Participant

    odrážky u ikon vám přidává selector : .widget ul li:before , tak mu zrušte background-image.

    ve footeru máte nastaveno .site-info{float:right;text-align:right;} a proto se v8m to zarovnává všechno doprava

    Taby vám nefungují, protože vám zřejmě nefunguje…máte chybu v javascriptu, který je ovládá…v consoli máte nějaké chyby…možná to bude tím?

    #37331

    helllboy
    Participant

    Moc díky. Toho footeru jsem si vůbec nevšiml. Vše zabralo. Opravil jsem chyby v js pomocí zálohy a funguje to. Poslední věc, která mne tam štve, se týká scrolu vpravo, u kterého bych rád změnil barvu, ale i když to v consoli vidím celkem přehledně, tak ve wordpressu to nemůžu nikde najít. nevíte náhodou jak na to?

    Díky!

    #37340

    flashrad
    Participant

    měla by to měnit třída .nicescroll-cursors, ale myslím, že se dá nastavit v šabloně, pokud ne, tak dejte této třídě background-color:barva !important

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti