RSS bez nadpisu s odkazem na kategorii?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem RSS bez nadpisu s odkazem na kategorii?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2413

    Libor-Matejka
    Participant
    Web

    Zdravím,

    potřeboval bych pomoci s řešením tohoto problému.

    Na webu mám kategorii Nástěnka. V té jsou příspěvky bez nadpisu, pouze autor + obsah, nejde na to ani klikat. je to prostě jen výpis kategorie + stránkování.

    Jenže jak je to bez nadpisu (který by byl zbytečný, jedná se o sice informativní příspěvky pro hodně lidí, nicméně mají krátkou životnost), tak v RSS nejde pochopitelně odkaz<link> na ten příspěvek, u ostatních kategoriích ale title je a fungují normálně.

    Potřebuju tedy udělat, aby alespoň RSS u té jedné kategorie Nástěnka, odkazovala jen na tu sekci, takhle odkazuje jen na hlavní stránku a to nepotřebuji.

    Nějaké nápady?

    #13272

    Lukenzi
    Participant

    Vytvářet normálně nadpisy tak jako u kteréhokoliv jiného článku (tím se vytvoří i odkaz na každou konkrétní informaci) a v šabloně provést úpravu tak aby se v dané kategorii nadpisy nezobrazovali.

    To můžeme provést dvěma způsoby:

    1) rovnou v kódu pomocí podmínky a funkce is_category(), kdy budeme kontrolovat zda jsou zobrazeny články z konkrétní kategorie. V případě že ano, nevypisovali by se titulky.

    2) Vytvořením speciálního souboru pro výpis článků z určité kategorie podle dokumentace. Tento soubor by byl naprosto stejný jako soubor “archive.php” pro výpis článků z kategorií, pouze by v něm byly odstraněny titulky článků.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti