Rozhození šablony

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Chris a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32749

    Chris
    Participant

    Dobrý den,
    po aktualizaci wp a několika pluginů zmizel page builder od site origin. Formátování stránek se rozhodilo. Page builder nemohu najít. Zkusil jsem opět nainstalovat page builder, ale nejde to. Píše to hlášku Instalace se nezdařila: Cílový adresář již existuje. Máte někdo podobnou zkušenost, jak to vyřešit? Děkuji

    #32766

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně došlo po aktualizaci k nějakému konfliktu, zkuste deaktivovat všechny pluginy a postupně zapínat ty nejdůležitější, uvidíte, který z nich to nakonec způsobuje… Page Builder by SiteOrigin používá mnoho uživatelů, takže by tam neměl být žádný zásadní problém. Způsobit problémy může také šablona, zkuste dočasně aktivovat defaultní Twenty Seventeen a uvidíte, zda to pomůže…

    Jak jste zkoušel znovu instalovat plugin? Pokud už je nainstalovaný, tak ho nemůžete instalovat znovu?

    #32778

    Chris
    Participant

    Děkuji za odpověď. Vypínat pluginy jsem zkoušel, nepomohlo. Zvláštní je, že page builder nemám v nainstalovaných pluginech. Dal jsem tedy instalovat plugin, našel jsem page builder a dal instalovat. Nešlo to. Tzn, plugin nainstalovaný je, ale při tvorbě stránek se mi nezobrazí(nemůžu s ním pracovat) a není ani v seznamu nainst. pluginů.

    #32788

    admin
    Keymaster
    Web

    Možná došlo k jeho poškození? Těžko říci, zkuste na FTP smazat adresář wp-content/plugins/siteorigin-panels a potom plugin znovu nainstalovat. A nejde o nějaký jiný plugin (builder), který je součástí používané šablony?

    #32852

    Chris
    Participant

    Nene, šlo skutečně o builder od site origin. Prostě zmizel se všemi funkcemi. Promazání adresáře a opětovná instalace pomohla. Dokonce formátování stránek po instalaci zůstalo zachováno. Bál jsem se, že to budu muset celý stavět znovu. Ještě jednou děkuju za radu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti