Rozeslání newsletterů

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomáš a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28979

    AlM
    Participant

    Dobrý večer,
    potřeboval bych prosím rychle poradit nástroj pro hromadné rozeslání firemního newsletteru klientům s přílohou (může být i řešení mimo WP) na několik tisíc e-mailů zdarma.
    Nastaly ve firmě závažné skutečnosti a potřebuji co nejrychleji informovat zákazníky.
    Díky předem.

    #28981

    admin
    Keymaster
    Web

    Osobně používám plugin Newsletter, který je zdarma (a nemá žádné skryté poplatky za vysoký počet uživatelů) a funguje bez problémů. Během dvou dnů jsem s ním odeslal asi 3000 emailů, jen je třeba tam nastavit správný limit podle limitu poskytovatele hostingu (většinou třeba 100 emailů za hodinu přes PHP a 200 přes SMTP). Ale to už všechno najdete v nastavení… Uvidíte tam i kolik lidí email otevřelo a další statistiky…

    Ale když o tom tak přemýšlím, tak možná ani neumí zasílat přílohy :-( Na druhou stranu to většinou není problém a je to i správný postup, stačí nahrát přílohu na web (do Knihovny médií) a do emailu dát pouze odkaz, což většinou bohatě stačí…

    Případně se můžete podívat na podobná témata, kde najdete další tipy na pluginy pro zasílání emailů.

    #28983

    Tomáš
    Participant

    Skvělá externí služba pro rozesílání newsletterů je třeba Mailchimp ,která je dostupná i zdarma (do 2 000 příjemců, 12 000 emailů/měsíc)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti