Rozdílné řazení menu

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  LinS a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25310

    LinS
    Participant
    Web

    Zdravím, mám, ku příkladu zde: http://wp.svetsplhu.cz/trenink/specifika-splhu-jako-sportu, zvolenou šablonu stránky, abych měl vlevo menu dané části webu (konkrétně tedy menu pro Trénink).

    V menu v hlavičce stránky se řadí jednotlivé podstránky stránky Trénink tak, jak je seřadím v menu v nastavení webu. Ovšem v levém sidebaru se řadí dle abecedy.

    Je možné někde vysondovat, jak jej řadit dle řazení v menu, nikoliv dle abecedy? Potřebuji to systematicky řadit, ne dle abecedy. Nehledě na to, že je to nyní řazeno dvojím způsobem, a tak je to matoucí.

    Předně díky!

    #25311

    LinS
    Participant
    Web
    #25312

    LinS
    Participant
    Web

    Ha, tak přesně to jsem hledal a funguje to jak jsem chtěl :-). V administraci si to poskládám jak potřebuji a to se projeví v levé navigaci.

    #25314

    LinS
    Participant
    Web

    Edit, až teď mi docvaklo, že se dá určovat přímo v editaci podstránky pořadí té dané podstránky a tím to seřadit jak potřebuji. Uvedený plugin je ale mnohem pohodlnější.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti