Rozděleno: Změna jazyku při prohlížení stránek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Rozděleno: Změna jazyku při prohlížení stránek

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18681

    apolonia
    Participant

    Mám otázku. Instalovala som si plugin Polylang do WP. Pri prepnuti na zastavku English mi to zobrazuje takto: http://www.trebisov.hys.cz/en/ Neviete mi poradit ako to zmenit, aby som si tam mohla nastavit staticku stranku, tak ako to mam pri: http://www.trebisov.hys.cz/sk/

    #18682

    admin
    Keymaster
    Web

    Jako hlavní stránku máte ve slovenské verzi nastavenou “Prehlásenie”. Podle mě by to mělo fungovat automaticky, tedy když bude k této stránce existovat anglická varianta, tak se bude zobrazovat na úvodní stránce anglické verze?

    #18684

    apolonia
    Participant

    V nastaveniach – zobrazenie, mam nastavenu staticku stranku „Prehlásenie“. Myslela som, ze tam bude automaticky a vyber pre staticku stranku v angictine, len nic take tam nie je a nemozem to ani nikde v nataveniach najst.

    #19108

    admin
    Keymaster
    Web

    Podařilo se problém nakonec vyřešit? Před chvílí tu byl jiný problém s pluginem Polylang, tak jsem to zkoušel a bez větších problémů to funguje. V menu Nastavení – Zobrazování jsem si jako úvodní stránku nastavil “Zkušební stránka”. Potom jsem k této stránce vytvořil anglický překlad v podobě stránky “Testing Page”. A na úvodní stránce české verze se mi zobrazuje stránka “Zkušební stránka” a po přepnutí na anglickou je tam zase “Testing Page”.

    Zkotrolujte také volbu v menu Nastavení – Polylang – záložka Nastavení – mám tam zaškrtnutou volbu “Úvodní stránka bude mít v URL jen kód jazyka a ne název stránky či její ID”. A všechny stránky by měly mít defaultně definovaný nějaký jazyk (slovenštinu) než začnete přidávat překlady.

    Díval jsem se na odkazovaný web a řekl bych, že tam nyní máte na úvodní stránce příspěvky, které se jmenují jako stránky, což mi přijde dost zbytečné…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti