Rozbalené menu pouze u aktuální stránky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Rozbalené menu pouze u aktuální stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Markobros a poslední změna je stará 12 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1009

    Markobros
    Participant

    Dobrý den.

    Převádím web ve WordPressu a potřeboval bych poradit, jak vytvořit sidebar menu, jako je na stránce http://www.pbsvb.cz/personalni, tj. rozbalena pouze podúroveň aktuální stránky, vše ostatní sbaleno. Našel jsem nějaké pluginy (např. Subpages Navigation), které to řeší, ale pouze na základě hierarchie vytvořených stránek, ale ne na zákládě custom menu – potřebuji do menu dostat i vlastní odkazy, např. na pdf soubory.

    Další problém je stránka “Aktuality” v menu, která by měla být stránkou příspěvků jedné kategorie, rozdělené po jednotlivých rocích, což by se mělo projevit i v menu jako jednotlivé subpoložky – náhled http://www.pbsvb.cz/aktuality.

    Děkuji.

    #8547

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    K tomuto tématu jsem našel pouze plugin http://www.designchemical.com/blog/index.php/wordpress-plugins/wordpress-plugin-jquery-vertical-accordion-menu-widget/. Ten zobrazí vertikální menu a lze s ním pracovat ve widgetu i menu. Dále mohu poradit jen vytvoření vlastního řešení pomocí html, css a javascriptu.

    #8548

    Markobros
    Participant

    Na tento jsem nějak nenarazil, vyzkouším a uvidím. Děkuji.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti