Registrační formulář

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  faltyn.k a poslední změna je stará 4 roky, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38356

    faltyn.k
    Participant

    Dobrý den, mám několik dotazů ohledně vytvoření formuláře. Potřebuji daný formulář využít defacto k registraci ubytování.
    Lze vytvořit form, kde vyplním jméno, adresu atd., na konci formuláře bude “uložit” nebo “přidat” další osobu – já jí přidám atd. a po vyplnění všech údajů o všech osobách daný formulář odešlu v pdf mailem?
    Předem děkuji

    Nějaký plugin, samozřejmě i placený.

    #38357

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, já osobně jsem si velmi oblíbil Caldera Forms, který je drag and drop editor, responsive a dále má velkou podporu nejrůznějších builder systémů (Divi, Elementor atd.) Už v základu, který je free je velmi mohutný a má kromě tvorby běžných formulářů, také možnosti podmíněné logiky, takže např. zobrazujete jenom určitá pole podle svých potřeb a požadavků, máte je možnost opakovat atd. A plus je možné jej rozšířit o placené addons a nebo obecně přejít na celou PRO verzi. A jedna z výhod PRO verze je také možnost generování formuláře a následně jeho zasílání v PDF.

    Já osobně používám jenom tu free verzi, která mi stačila na vše, co jsme kdy dělal a byly to i dost složité formuláře. Tak trochu třeba nechápu, proč potřebujete posílat ten formulář v PDF, když by bylo daleko lepší ten výsledek poslat normálně v HTML.

    #38358

    faltyn.k
    Participant

    Dobrý den,
    moc děkuji, vyzkouším. Souhlasím s Vámi ohledně toho posílání, ale člověk, který mě požádal, jestli mu s tím nepomůžu, prostě chce odesílání do pdf :-)
    Ještě jednou děkuji, kdyby něco, ozvu se :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti