registrace na wordpress

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33968

    cisteniwapkou
    Participant

    Dobrý den, mám problém s registrací na wordpress, při vložení už jména a emailu mi měl být odeslán email. Tento email dosud nepřišel. Jak může tato akce dlouho trvat. Například při registraci zde na separatista.net to byl okamžik

    #33981

    LuCaCZ
    Participant

    E-mail by měl přijít okamžitě. Není třeba ve spamu?

    Zkusil bych nainstalovat nějaký e-mail logger, který zaznamená veškeré odeslané maily pomocí WP. Např https://wordpress.org/plugins/email-log/ Tím zjistíte, zda byl mail opravdu odeslán. Pokud ne, asi bych to řešil s poskytovatelem hostingu, jestli je např. povolena funkce mail().

    #33994

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, jen pozor na to, že pluginy typu Email Log sice zaznamenají fakt, že se WordPress pokusil email odeslat, ale už neuvidíte, zda nastal nějaký problém na serveru a k fyzickému odeslání nakonec nedošlo… Zkusit můžete také plugin Check Email, který umožní vyzkoušet odeslání testovacích emailů.

    #34000

    LuCaCZ
    Participant

    Jo to jsem si úplně neuvědomil, že to nezobrazí jestli byl opravdu odeslán. Já ten plugin použil jen jako kontrolu, co se kam posílá a jak to vypadá. Ve správě hostingu je mám pak počítadlo, kolik se odeslalo mailů za den. A ty čísla seděly s logem.

    #34001

    admin
    Keymaster
    Web

    Jj, ten plugin je ideální když si chcete třeba ověřit, jaké emaily WordPress odesílá (komu a s jakým obsahem), ale neřeší případné technické problémy, které mohou následně vzniknout… Ale uvidíme, co na to @cisteniwapkou, možná skončil registrační email jenom ve spamu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti