Reaktivace hesla

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  fancomp a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3398

    valada06
    Participant

    Dobrý den, při přechodu na novou doménu a hosting se mi sice přenesly pomocí nástrojů import, export všechny komentáře a profily, avšak zjevně se nepřenesla uživatelská hesla a uživatelé se tedy nebudou moci přihlásit. Zajímalo by mě tedy, jestli wordpress podporuje nějaký způsob odeslání emailu s žádostí o reaktivaci hesla. Pokud ne, jak byste postupovali vy?

    Děkuji za odpovědi.

    #15714

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Já nevím, jestli to bude znít moc profesionálně (nejsem profík – to určitě ne) ale asi bych si dovolil vyexportovat ze staré DB tabulku wp_users či tak něco a normálně natvrdo tam uživatele přenést přes insert into – které se vám vygeneruje také (pokud dáte export do SQL). Jinak bych to asi moc neřešil, alespoň by se neaktivní uživatelé promazali a kdo opravdu chce být členem, zaregistruje se popř. zažádá o členství

    Ostatně, pokud jste u stejného hostingu, měl byste mít databázi stále stejnou, jen bude malá změna v DNS přesměrováních (jestli správně chápu :D)

    #15715

    fancomp
    Participant

    A jak jsi přenesl databázi? A co jsi v ní vše upravil po přesunutí webu?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti