PROSÍM o pomoc – FATAL error

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem PROSÍM o pomoc – FATAL error

Zvolené téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3571

    DockyCZ
    Participant

    tuto hlasku mi to hodí :

    Fatal error: Uncaught exception 'Ai1ec_Database_Error' with message 'Unknown columnforce_regenerateis present in tablewp_ai1ec_events' in /home/bratstvoneohrozenych.cz/bratstvoneohrozenych.cz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/model/class-ai1ec-database.php:380 Stack trace: #0 /home/bratstvoneohrozenych.cz/bratstvoneohrozenych.cz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/model/class-ai1ec-database.php(66): Ai1ec_Database->_check_delta() #1 /home/bratstvoneohrozenych.cz/bratstvoneohrozenych.cz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/controller/class-ai1ec-app-controller.php(446): Ai1ec_Database->apply_delta('CREATE TABLE wp...') #2 /home/bratstvoneohrozenych.cz/bratstvoneohrozenych.cz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/controller/class-ai1ec-app-controller.php(111): Ai1ec_App_Controller->install_schema() #3 /home/bratstvoneohrozenych.cz/bratstvoneohrozenych.cz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/controller/class-ai1ec-app-controller.php(60): Ai1ec_App_Controll in /home/bratstvoneohrozenych.cz/bratstvoneohrozenych.cz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/model/class-ai1ec-database.php on line 380

    Prosim co muzu delat? Naprosto nevim jak se dostat zpet a deaktivovat pluginy..

    Chyba se jiste stala v aktivovanem a updatovaném pluginu (all-in-one-event-calendar), jenže teď nemůžu naprosto nic dělat nikam se nedostanu.. a nejde se mi přes FTP připojit..

    http://www.bratstvoneohrozenych.cz

    #16210

    admin
    Keymaster
    Web

    Připojte se na FTP, přejděte do složky wp-content/plugins a přejmenujte adresář all-in-one-event-calendar. Plugin by měl být deaktivován automaticky…

    #16211

    DockyCZ
    Participant

    Mě se právě i nejde připojit přes FTP.

    Zkouším to prvně.

    Našel jsem návod jak na to.. pomocí total comanderu, jenže mne to prostě nepřipojí.

    port

    jméno

    heslo

    myslel jsem že vše píšu správně.

    Port= celá adresa webu

    jméno= můj nick na web

    heslo= heslo na web

    ale nepřipojí mne to =>hostitelský počítač nenalezen

    #16212

    admin
    Keymaster
    Web

    Nikoli, přihlášení do administrace webu není to samé jako připojení přes FTP protokol. Jaký používáte hosting? Musíte někde v jeho administraci nalézt údaje o připojení k FTP. Možná je také máte někde v emailu, často jsou zasílány při zřízení hostingu…

    #16213

    DockyCZ
    Participant

    Zatím děkuji.

    Musím to zjistit od kolegy jenž zřizoval hosting

    #16214

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle záznamů u domény používáte patrně hosting Hosting-zdarma.cz. Jinak seriál “Bratrstvo neohrožených” byl fajn, pokud se toho má týkat tento web :-)

    P.S. Mimochodem, proč máte zaregistrovanou doménu bratstvoneohrozenych.cz a nikoli správně napsáno bratrstvoneohrozenych.cz (zatím volná)?

    #16215

    DockyCZ
    Participant

    No není to tak zcela podle seriálu i když trošku s ním může souviset.

    Jedná se o web pro náš herní klan ve hře World of Tanks. A jelikož jsme Česko-Slovenský klan je skutečně název BRATSTVO NEOHROŽENÝCH.. po slovensku ;)

    Ted jen doufam ze kolega jenž právě doménu zaplatil mail nesmazal a dokáže dohledat přihlašovací údaje k http://FTP.. Jinak jsme asi v ***

    Neboť jinak asi nelze tu chybu (plugin) odstranit, že?

    PS.: Ano seriál Bratrstvo neohrožených stejně jako Pacifik jsou naprosto skvělé dva valečné seriály :) Dle mne bezkonkurenční

    #16216

    DockyCZ
    Participant

    Tak se nám to s kolegou nepovedlo vyřešit, snad časem ještě s jedním jiným.

    Já jsem mezitím vytvořil “záložní” webovky

    http://bratsvoneohrozenych.webgarden.cz/

    A chtěl bych se Vás zeptat zdali je možné případně převést náš zaplacený hosting právě z Hosting-zdarma.cz. na tyto záložní webovky u webgardenu.

    Pokud ano dá se to nějak jednoduše popsat jak na to??

    Předem děkujeme za odpověď.

    #16217

    admin
    Keymaster
    Web

    Nikoli, služba Webgarden používá vlastní redakční systém, takže to převést nelze.

    Jen moc nedokážu pochopit, proč nekontaktujete podporu hostingu? Pokud jste ztratili přihlašovací údaje do jejich administrace, tak mohou určitě pomoci, obvykle stačí napsat autorizovaný požadavek z emailu, ze kterého jste hosting kupovali. Pokud máte zakoupeny hostingové služby i doménu, tak je nesmysl vytvářet nějaký záložní web, ale je třeba kontaktovat podporu hostingu…

    A pokud přihlašovací údaje máte, tak se stačí připojit na FTP a přejmenovat příslušný adresář s pluginem nebo pro jistotu celou složku wp-content/plugins. Nebo je problém ještě někde jinde?

    #16218

    DockyCZ
    Participant

    Tak se problém vyřešil, ale nastal jiný.

    Abych Vám vysvětlil moje postavení, tak je to takto: Já mám na webu pouze administrátorské práva, nikoliv “super-administrátorské”. (Pokusím se od hlavního správce dostat i tyto, abych se dokázal připojit přes FTP přes webové rozhraní.)

    A teď k problému.

    Stránky se povedlo opět zprovoznit shodit některé pluginy včetně verze wordpresu zpět na 3.5.

    Ovšem teď když chci upravovat STRÁNKY, jakoby nám zmizel editor. On tam je, jsou vidět i záložky mezi přepínáním EDITOR-HTML, ale není funkční. V editoru je písmo zcela bílé viditelné až po označení kurzorem myši, tudíž se tam cokoliv těžko přepisuje. Nevíte kde by mohla být chyba? Co se dá kde přepsat, případně smazat, nebo deaktivovat?

    Předem děkuji za odpověď.

    #16219

    admin
    Keymaster
    Web

    Nejdříve si prosím zařiďte, abyste měl pořádek v přístupech. Nejsou žádná “super-administrátorská” práva, ale zmiňujete “hlavního správce”, který má patrně web na starosti a nedal vám (z nějakého důvodu) všechny přístupy. Buď se tedy o web stará nějaký správce a tomu napište ať udělá, co potřebujete (a buď mu za to zaplatíte nebo to je kamarád nebo cokoli). A nebo si nechte zaslat kompletní přístupy a správce se zbavte. Obecně platí, že kdo zaplatil za hosting/doménu, tak ten má potřebné přístupy.

    Problém s webem:

    1) Deaktivovat všechny pluginy.

    2) Nasadit výchozí šablonu Twenty Thirteen.

    3) Aktualizovat WordPress na nejnovější verzi.

    Potom by mělo všechno fungovat, udělejte si zálohu a můžete případně dále experimentovat. Pokud to nefunguje, tak je patrně problém někde jinde (např. hosting). Zkontrolujte také, zda máte promazanou cache použitého prohlížeče, protože to také může způsobovat problémy (zapomenuté skripty), případně zkuste použít jiný prohlížeč.

    #16220

    DockyCZ
    Participant

    Děkuji toto pomohlo, jen jsem se bál sám bez rady se na to takto vrhnout.

    Všechno řídí kamarádi, jenže ten co kupoval hosting ve tvorbě webu tápá.. a druhý co to spravuje na to právě kašle, tak jsem se do toho pustil já a získám ten plný přístup (snad).

    Ještě jednou děkuji, je na Vás opravdu spolehnutí a hlavně opět opravdu rychlá odpověď :)

    #16221

    admin
    Keymaster
    Web

    Všechno řídí kamarádi, jenže ten co kupoval hosting ve tvorbě webu tápá… a druhý co to spravuje na to právě kašle

    Ideální situace :-)

    #16222

    DockyCZ
    Participant

    Přesně :D

    Ale už je vše v pořádku. Získal jsem přístup k hostingu. A vše už šlape jak má, přes FTP se připojím, obsah stránek mám zazálohován v PC a stránky jen porostou :).

    Ještě jednou, mockrát děkuji za pomoc.

    #16223

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní :-) Když budou nějaké nové problémy, tak prosím do nového vlákna…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti