Propojení Loading page (Squeeze page) s Homepage přes registrační formulář (Jméno+e-mail)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Propojení Loading page (Squeeze page) s Homepage přes registrační formulář (Jméno+e-mail)

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  champ a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3452

    Elusha
    Participant
    Web

    Zdravím, potřebuji akutně návod pro programátora, jak má zapsat do mio šablony wordpressu následující:

    Máme loading page (squeeze page) kde je jednoduchý přihlašovací formulář (jméno a email). Potřebujeme, aby zákazníka web po vyplnění registrace na loading page přesměroval automaticky na homepage a současně aby bylo spuštěno video, které je na homepage umístěné. Prosím spěchá:-(

    #15875

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Podle toho, jak je to zařízeno teď… Nejsem programátor, takže nevím co mu psát ale musím se dopátrat o něco přesněji, pokud je to nějaký formulář jako registrace atp. měl by mít funkční redirect (adresa.xx/wp-register.php?redirect=http://adresa.cz/hello_kitty.soubor)

    #15876

    Elusha
    Participant
    Web
    #15877

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Formulář je odkázán na externí skript – to není úplně špatně ale asi bych to tak nedělal. Pokud k tomuto skriptu máte přístup, změnil bych jej asi tak, že na konci zpracovávání bych napsal přesměrování s pomocí header location (PHP) popř. location (JS). Pokud ke scriptu přístup nemáte, není co řešit – budete zřejmě nuceni upravit si vlastní skript na zpracování.

    Video je zřejmě z Youtube, ten podporuje povely z URL. Můžete to zařídit tak, že přidáte parametr do URL, a tím se video samostatně spustí (s tím moc nemám zkušenosti ale myslím, že to tak funguje). Co je 100%, že si můžete vytvořit vlastní URL parametr, a přes PHP podle něj potom nastavíte parametr autoplay v kódu videa

    ..pokud najímáte programátora, měl by to řešit sám, ne?

    #15878

    Musilda
    Participant
    Web

    Ten formulář je směrován na smartemailing, už jsem to jednou napojoval, ale nepamatuji si to přesně. Tam by se měla dát nastavit v kampani návratová url. Tak ať dá url homepage s nějakým parametrem, který spustí video.

    #15879

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Parametr úřímo u URL ale musí předem zpracovat, protože pro spuštění je potřeba přidat parametr do adresy v embedovaném videu.

    #15880

    champ
    Participant
    Web

    To přesměrování je nejjednodušší. Já to mám třeba přes http://www.Getresponse.com

    Ale aby na squeeze page byly v menu jen kontakty, onás a podmíky a jinak nic. To nevíme, jak udělat.

    Když tak dejte vědět na d.dobrota atlas.cz 608 701 619.

    Mám stránky http://www.tajnyprijem.cz a už si stím lámu hlavu 14 dní.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti