Programátor PHP jako společník pro webový projekt Inspirovač (ve wordpressu)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Práce a zakázky Programátor PHP jako společník pro webový projekt Inspirovač (ve wordpressu)

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Daniel Hanus a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21764

    Daniel Hanus
    Participant

    O co jde?
    Jde o webový projekt Inspirovač. Poslání a myšlenka webu je filtrovat inspirativní videa, články, knihy, e-knihy, akce či jiné hodnotné odkazy z celého internetu a dát návštěvníkům možnost najít je na jednom webu. Redakční systém je wordpress.

    Vypuštěná verze je verze “beta” a máme před sebou ještě inovace, úpravy a pořádné rozšíření mezi lid.

    Koho hledám?
    Kreativní mladý člověk se zkušenostmi s tvorbou webů (wordpress i vlastní kód), který má chuť se do projektu pustit celým srdcem. Není třeba mít velké zkušenosti, je však nutná touha se učit novému. Nezáleží na tom, jak si starý. Jestli jsi na střední škole nebo na vysoké škole. Pokud s tebou rezonuje Inspirovač a splňuješ podmínky, rád s tebou budu spolupracovat.

    Dotyčný bude mít na starosti web po technické stránce (správa webu) a potřebné inovace (vlastní kód, když bude potřeba). Jednoduše jeho úkol bude, aby web šlapal tak jak má.
    Např.
    kosmetické úpravy webu
    rozmisťování reklam
    linkbuilding
    zásahy do šablony ve wordpress
    kreativní řešení problémů na webu
    SEO optimalizace
    přicházení s novými nápady (zpeněžení, obsah, funkce, design,…)
    a další

    Co nabízím?
    Partnerství s menšinovým podílem ze všech výdělečných aktivit na webu. Ze zisku (reklamy, affiliate) Ti bude vypláceno předem domluvené procento. Budeš spoluautorem webu.

    Očekávám někoho, kdo si je vědom toho, že čím úspěšnější projekt bude, tím více vydělá. Taktéž požaduji, aby s dotyčným rezonovalo poslání a vize projektu.

    Těším se na Tvé odpovědi s krátkým představením. Následně si dáme pokec na skypu ;)

    Daniel Hanuš

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti