Profil aktuálně přihlášeného uživatele

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Profil aktuálně přihlášeného uživatele

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Johnny a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1433

    Johnny
    Participant
    Web

    Zdravím,

    měl bych menší dotaz, každý uživatel si může vytvořit jeden příspěvek jako svou profilovou stránku a já bych chtěl, aby na ni byl v meta widgetu (česky se tuším jmenuje “další informace”) odkaz přímo pro aktuálně přihlášeného uživatele a jelikož nejsem v PHP kovaný, nevím, jak mám správně vložit PHP kód. Odkaz je http://www.czechbattlefield.info/clanky/***přihlašovací jméno***

    Zřejmě to bude za pomocí http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_userdata ale nevím jak to na ten odkaz “naroubovat”…

    Předem díky za odpověď

    #10625

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte na mysli profilovou stránku, což není vlastně příspěvek, ale v podstatě jen zobrazené informace o autorovi a jeho příspěvcích na základě příslušného souboru šablony? Ta se v šabloně jednoduše zobrazuje pomocí funkce the_author_posts_link(). Obvykle bývá uvedena u každého příspěvku, aby mohl čtenář na odkaz kliknout a nechat si tak zobrazit všechny příspěvky od konkrétního autora (a případně také další informace o autorovi). A tento odkaz chcete mít uveden ve widgetu “Další informace”?

    #10626

    Johnny
    Participant
    Web

    Zřejmě si nerozumíme, mám web a na něm jsem přihlášen pod přezdívkou “Johncze” a jelikož jsem si udělal svůj profil (pomocí vytvoření klasického příspěvku), tak ten má odkaz http://www.czechbattlefield.info/clanky/johncze/ (seznam profilových stránek mám na http://www.czechbattlefield.info/hraci/) a právě v tom widgetu chci, aby měl uživatel přímý odkaz na svůj vlastní profil, například když se přihlásí uživatel “Theo”, aby měl odkaz http://www.czechbattlefield.info/clanky/theo/ atd.

    Snad je můj záměr pochopitelný :)

    Díky za rady

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti