Problémy se šablonami

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20507

    tomac
    Participant

    Dobrý den,
    mám problém – nainstaloval jsem si šablonu “Sketch”, ale neukazují se mi v nabídce úprav některé položky např. portfolio, přidat logo, jak to je v návodu šablony http://theme.wordpress.com/themes/sketch/. Stává se mi to u více šablon. Nevíte někdo prosím co s tím?

    Moc děkuji za pomoc!

    #20508

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte vlastní hosting nebo přímo WordPress.com? Šablona Sketch byla navržena speciálně pro WordPress.com a využívá některé funkce, které tam jsou patrně defaultně dostupné. Případně jdou myslím tyto funkce nahradit pomocí pluginu Jetpack (pouze s nejnovější verzí a po aktivaci modulu Custom Content Types).

    #20509

    tomac
    Participant

    Ano, používám vlastní hosting. Nejnovější verzi asi mám, nebo aspoň to tam píšou (4.0), ale nejde tam aktivovat modul Custom Content Types. Posílám ukázku, jak to vypadá u mě v “setings” -> “writings”.
    Děkuji za rady :)

    #20529

    admin
    Keymaster
    Web

    Přiložený screenshot moc nechápu, tam by mělo být vidět konkrétně co za problém? Modul Custom Content Types musíte aktivovat v nastavení Jetpacku…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti