Problémy s odkazy rubrik

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Yontalcar a poslední změna je stará 13 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #838

    Yontalcar
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    používal jsem wordpress už dříve, ale nikdy jsem neměl problém s odkazy rubrik, jako teď. Když chci na stránce http://www.yontalcar.cz otevřít stránky nebo vložené odkazy tak to funguje bez problémů, ale když se pokusím otevřít v pravém panelu odkaz na jakoukoliv rubriku v Categories, tak to chvilku načítá a vzápětí přestane a vše zůstane na hlavní stránce Home, jako kdybych na ten odkaz vůbec nekliknul. Nevíte náhodou někdo v čem by mohla být chyba?

    Předem děkuju za odpověď!

    #7711

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém může být způsoben následujícími možnostmi:

    1) V adresáři se šablonou chybí soubor archive.php, pomocí kterého je definován výpis rubrik. Pokud tam tento soubor není (nebo došlo k nějaké nekorektní úpravě), tak se automaticky spouští soubor index.php (definuje výpis na hlavní stránce). Zkuste se přepnout na výchozí šablonu Twenty Ten a uvidíte, zda to bude fungovat. Pokud ano, tak je to problém stažené šablony (či jejích úprav). Bohužel z vašeho webu není zřejmé o jakou šablonu přesně jde, abych to mohl vyzkoušet…

    2) Nějaký plugin, zkuste je všechny deaktivovat.

    3) Nějaké pokročilejší nastavení šablony. Některé šablony mají v administraci svou vlastní stránku s nastavením a pokud není vše správně nastaveno, tak to může způsobovat různé problémy. Vše by mělo být popsáno v návodu u šablony.

    #7712

    Yontalcar
    Participant
    Web

    Aha, tak dobře. Mockrát Vám děkuju, že jste mi poradil. Zkusím to dát do pořádku a pak dám vědět, jak to dopadlo. Ještě jednou díky!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti