Problémy při obnově šablony přes Updraft

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Problémy při obnově šablony přes Updraft

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Fit a poslední změna je stará 3 roky, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39198

    ulobornfree
    Participant

    Dobrý den,
    včera po aktualizaci šablony webu krom korektní hlavičky naběhl jen s chybovými hláškami. Následně jsem zjistil, že jde pravděpodobně o nekompatibilitu verzí šablony, protože je od základu přepsána. Bude potřeba vytvořit skoro celý nový childtheme sedící na novou verzi šablony.

    Jelikož jsem potřeboval web uvést co nejrychleji do předchozího stavu obnovil jsem přes updraft plugin pouze šablonu ze zálohy a vše vypadalo na první pohled v pořádku.

    Posléze jsem zjistil, že pokud v administraci Vzhled>Šablony otevřu aktivní náhled zdrojové (parent) šablony je celé formátování content části rozhozené a zarovnané do úzkého sloupce vlevo. Přitom s aktivní child šablonou vše na frontendu vypadalo dobře. Dnes jsem zjistil, že stejná formatovací anomálie se objevila i v editoru. Každé písmeno se automaticky odřádkuje na nový řádek viz příloha.

    Je problém v tom, že jsem přes updraft obnovil jen šablonu nebo mám zkusit šablonu ze zálohy obnovit přes FTP? Případně jiná souvislost?

    Předem díky za rady

    PS:Vypadá to jako by byl poškozený zdrojový css soubor šablony.

    Šablona: Graphene

    #39201

    ulobornfree
    Participant

    Doplňující snímek obrazovky.

    Attachments:
    #39224

    Fit
    Participant

    Zdravím, není náhodou součástí té šablony i nějaký plugin? Nemůže být chyba tam, že se aktualizoval i nějaký plugin na novější verzi?

    Případně možná bych zkusil stisknout ctrl+F5, jestli se náhodou něco nenačítá jenom špatně z cache prohlížeče. Ale to jen takový tip, co mě napadlo…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti