Problém se zobrazováním fotek v galerii

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém se zobrazováním fotek v galerii

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32702

    mojekris
    Participant

    Zdravím, můžete mi prosím někdo pomoct s vyřešením problému na mých webovkách? Mám problém se zobrazováním fotek, např.: http://mojekris.net/bikers/
    Když zarolujete ještě dolů, je vidět, že náhledy se taky rozhodily.
    Objevilo se to z ničeho nic. Zkoušela jsem přeinstalovat aktualizaci WP 4.7.5, ale bohužel mi to vždy zahlásí “Stažení se nezdařilo.: The checksum of the file (d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e) does not match the expected checksum value (5caeb0277465eefe032948027ea79c5a).”
    Nic jsem s těma webovýma stránkama teď nedělala, žádné šťourání, žádné úpravy. Poslední upload fotek před dvěma týdny a vytvoření galerie proběhl bez problémů, fotky se zobrazovaly správně. Zjistila jsem to teď přes víkend prakticky snad ze dne na den.

    Je problém s WordPressem samotným, šablonou nebo hostingem? Co s tím můžu dělat?

    Moc Vám děkuji za pomoc s vyřešením problému.

    #32703

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže když kliknu na nějakou fotku na odkazované stránce, tak se dole objeví malé rozhozené náhledy? To vypadá na nějaký JavaScriptový konflikt, v konzoli prohlížeče je zobrazena chyba, že chybí API klíč pro službu Google Maps, ale nevím, zda by to tím mohlo být způsobeno? Lze tam tu mapu nějak aktivovat? Autoři šablony to mají případně popsané v dokumentaci. Zkusil bych také aktualizovat používanou placenou šablonu Keres (máte tam starou verzi 2.2).

    #32704

    mojekris
    Participant

    Já tam ale žádnou mapu nemám. :/

    Vím, že mám starou vezi, ale doteď fungovala bez problémů. I po poslední aktualizaci WordPressu. Zvažuju to, ale aktuální bych už musela znovu kupovat, a když nevím, jestli to ten problém vyřeší, tak se mi do toho nechce hned vrhat. Je mi divné, že nejde ani přeinstalovat wp přes admina, ani ta šablona. Ani žádná šablona, které tam mám nainstalované a nepoužívané nejdou aktualizovat, přestože u nich svítí, že je k dispozici: “An error occurred while updating Parallax Frame: Nepodařilo se vytvořit adresář”.

    #32705

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste se podívat na související témata. Většinou jde o problém s nedostatečným oprávněním (CHMOD) pro wp-content (nebo nějaký z podadresářů (něco se mohlo třeba změnit na serveru přímo u hostingu).

    Těžko říci, zda problém s aktualizacemi může souviset s problémy s oprávněním, uvidíte, pokud se to podaří změnit. JavaScriptová chyba to ale také může způsobit, Google zavedl nedávno limity pro počet zobrazení a šablona může API chybně načítat, i když tam mapu vloženou nemáte. Takže autoři šablony tam většinou nějaký klíč dávají defaultně, ale postupně vyčerpá počty zobrazení zdarma a doporučením tak je vytvoření vlastního klíče (zdarma). Ale těžko říci, zda je to příčina problémů s galerií…

    #32706

    mojekris
    Participant

    Tak se mi to podařilo vyřešit, šlo nakonec o problém s hostingem. Navýšili některé hodnoty a pak šlo přeinstalovat poslední aktualizaci.

    Ale děkuju Vám za účast a přeji hezký týden.

    #32713

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky a netušíte náhodou, co konkrétně tam měnili? Možná by se to někomu hodilo :-)

    #32714

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte Best hosting.cz?

    #32729

    mojekris
    Participant

    To bohužel nevím, napsali mi jen tohle: “Navýšil jsem Vám některé parametry na hostingu. Pokuste se WP aktualizovat nyní po navýšení parametrů hostingu.”
    A ano, jsem u Best-hostingu.

    #32736

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky moc, podrobnosti se už asi nedozvíme, hlavně že to funguje :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti