Problém s XML FEED pre Heureku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Problém s XML FEED pre Heureku

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38198

    viliamdunko
    Participant

    Zdravím, ospravedlňujem sa ak duplikujem niektorú tému ale nikde som nenašiel riešenie môjho problému. V module české služby konkrétne pre Heureku mi priebežný xml feed vy po chvíli vytvorí no keďže sa jedná o eshop s cca 6tisíc produktami je asi lepšie používať xml súbor. Pri tomto súbore mi ale vyhodí chybu :

     This page contains the following errors:
    error on line 1 at column 2: StartTag: invalid element name
    Below is a rendering of the page up to the first error.

    používam verziu 0.6 alpha a WP 5.3

    Ďakujem za odpovede

    #38201

    admin
    Keymaster
    Web

    Je možné to někde vidět? Těžko říci, kde by mohla být chyba, možná se na to bude muset podívat a budu potřebovat přístupy k webu, prosím ozvěte se…

    #38207

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak nakonec to vypadá, že všechno funguje a pouze se feed vygeneroval ve chvíli, kdy tam bylo nějaké špatné nastavení. Během 24 hodin, kdy došlo k automatickému přegenerování feedu (a změně chybného nastavení pro názvy produktů), problémy zmizely.

    Ještě mě napadá, že by to nějak mohlo souviset s importem produktů, který tam pravidelně probíhá, např. feed se vygeneroval ve chvíli, kdy ještě nedoběhl celý import, atd. Dále by se mohly objevit problémy, kdy se feed generuje zrovna ve chvíli, kdy probíhá import produktů, což by se asi mělo také do budoucna lépe ošetřit.

    Sledujte prosím chování feedu a uvidíme, jestli se budou nějaké problémy opakovat. Potom případně napište, stáhnu si aktuální feed a podívám se, co tam je konkrétně za problém.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti