Problém s pluginem Disqus

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1693

    Caanigia
    Participant

    Zdravím,

    mám takový problém. Nelíbili se mi původní komentáře které byli ve WP, tak jsem chtěl nainstalovat Disqus. Všechno proběhlo v pořádku, zapnul jsem Disqus, ale pod článkem se mi teď nezobrazují jak ty původní komentáře tak ani Disqus, prostě prázdno. Nevíte čím by to mělo být? Pluginy jsem zkoušel všechny deaktivovat, ani to nepomohlo, nevím co s tím.

    Případně mi prosím poraďte jiný plugin na komentáře. Děkuji

    #11626

    Caanigia
    Participant

    Tak jsem zkoušel přepnout na šablonu Wireline od ColorLabs a tam to jde bez problémů, ale v Arthemia Premium též od CL kterou používám ne (i když jednu stránku jsem viděl běžet s touto šablonou a zároveň s Disqus :/ ). Zkoušel jsem snad vše co mě napadlo, co Google našel a nevím jak to vyřešit.

    Znáte tedy někdo jiný plugin pro komentáře?

    #11627

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud plugin Disqus Comment System nefunguje pouze se šablonou Arthemia Premium, tak bude problém buď v pluginu nebo šabloně (případně nějaké specifické kombinaci či konkrétního nastavení šablony). Pokud se komentáře vůbec z Disqus neobjevují, tak by to mohl být nějaký konflikt JavaScriptů.

    Pokud máte šablonu legálně zakoupenou, tak bych určitě napsal autorům, kteří by to mohli v rámci podpory vyřešit. Případně se na to můžeme také podívat, ale budete nám muset poslat přihlašovací údaje (administrátor WordPressu a FTP) na email pavelevap@separatista.net, protože je šablona placená a nemáme k ní přístup, abychom to mohli vyzkoušet.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti