Problém s nahráním koupené šablony

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s nahráním koupené šablony

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Rere a poslední změna je stará 4 roky, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38038

    Rere
    Participant

    Dobrý den,
    prosím o radu.
    Pracuji s WP jako nováček a zasekla jsem se u nahrávání zakoupené šablony z themeforest. Zip soubor otevřu, vyberu jen zazipované Theme určené k nahrátí, které má 9MB, nicméně místo nahrátí na mě koukne okno viz PrtScr.
    Hosting mám u Wamp.

    Předem moc díky za cenné rady!

    #38040

    Rere
    Participant

    Dočetla jsem se, že není možné nahrávat větší soubory. Stáhla jsem plugin Tugedo Big Files…, nicméně žádná změna, chyba stále stejná. :-/

    #38042

    mirekk
    Participant
    Web

    Nic nikam nenahrávejte. Z instalačního balíku vyberte jen složku se stejným názvem, jako je název šablony (to, jak píšete, děláte). Ale tu složku pouze vytáhněte z balíku a nechte ji zazipovanou.
    Potom jděte do administrace WordPress do menu Vzhled/Šablony/Instalovat/Nahrát šablonu. V následném dialogu vyberete v počítači ten zazipovaný adresář (znovu opakuju – musí být z toho balíku předem vypreparovaný) a necháte proběhnout instalaci šablony.
    Po úspěšné instalaci pak už jen šablonu aktivujete.

    #38043

    Rere
    Participant

    To jsem uděla. Celou složku rozbalila a vybrala jen zip soubor s názvem šablony, nahrávám a nahlásí mit to chybu viz. PrtScr výše. Je problém ve velikosti toho souboru?

    #38045

    mirekk
    Participant
    Web

    Velikost souboru s tím nebude mít nic společného. Jste si jistá, že instalujete správný adresář z balíku a instalujete tak, jak jsem psal výše?
    Podívejte se do toho zazipovaného souboru, jestli v něm není vnořen ještě jeden ten samý adresář a v něm teprve další adresáře a soubory.
    Znovu opakuju, ten adresář, který vybíráte na svém počítači k instalaci musí být stále zazipovaný.
    Něco děláte špatně, jen nedokážu posoudit co. Pokud je šablona koupená na ThemeForest, bude chyba u vás. Zkusil bych napsat na podporu té šablony, nebo projít jejich fórum, kdyby byl problém, určitě by se tam stejný dotaz už řešil v minulosti.

    #38046

    Rere
    Participant

    Vždy vkládám soubor zip. Pátrala jsem i dál, jak píšete, zda ještě nění vnořen soubor v té zip theme složce, nicméně není. I jsem zkoušela stahovat z ThemeForest jen ten daný instalační zip soubor SaasLand_Theme, taky bohužel nic.
    Děkuju za rady, je to záhada :) zkusim to forum.

    #38047

    mirekk
    Participant
    Web

    Vy ale pořád píšete, že vkládáte nebo nahráváte. Opravdu tu zazipovanou složku jen vyberete v procesu instalace ze svého počítače? Máte ji vypreparovanou z toho balíku, myslím tím někde (třeba na ploše) a nesnažíte se jí instalovat rovnou z celého balíku?

    #38050

    Rere
    Participant

    Omlouvám se, vkládáním jsem myslela nahrávání. Nahrávala jsem příslušný dokument v zip, z plochy jak píšete a nefungovalo. Nakonec se mi podařilo obejít nahrátím do Mamp: htdocs/wp-content/themes a zde jsem nahrála SaasLand_theme složku, tentokrát již v nezazipovaném formatu.

    Jinak do WP jsem nahrávala zip soubor (další zip soubory neobsahoval) jen s názvem té šablony dle standardního navrávání –> Vzhled , Instalace, Nahrát šablonu, vložen zip jen dané šablony a nefungovalo. Psala jsem na forum dle Vaší rady ale zatím bez odezvy.

    Nicméně dekuji za váš čas a rady Mirku. :)

    #38051

    mirekk
    Participant
    Web

    Tak moment! Až teď mě to trklo. Přehlédl jsem v prvním příspěvku důležitou informaci a došlo mi to až z vašeho posledního příspěvku. MAMP je lokální server, vy tedy nemáte klasický hosting, ale WP máte nainstalovaný na vlastním počítači?
    Pokud ano, budete si muset najít chybu, která vám neumožňuje instalaci šablon. Já jsem kdysi Apache server měl také a měl jsem nějaké problémy s konfigurací. Chvíli mi trvalo, než jsem to vyřešil.
    Bohužel s tím vám neporadím, takto na dálku už vůbec ne.

    #38052

    Rere
    Participant

    Přesně tak jak píšete, WP mám na svém počítači. Budu tedy pátrat po chybě, která znemožňuje instalaci šablon. Zábava na zimní večery. :)
    Uvidím, co mi ještě napíší z toho fora.
    Ještě jednou moc děkuji za Váš čas.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti