problem s načtením placeného pluginu – hledám pomoc(odmena dohodou)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem problem s načtením placeného pluginu – hledám pomoc(odmena dohodou)

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33211

    goodspeedak
    Participant

    Ahoj,
    popravdě s worldpressem začínám , ale v IT se pohybuji a základní znalosti fungovaní webu znám.. Jsem fotograf a chci rozjet nový web, sehnal jsem si placenou šablonu(http://themes.themegoods.com/core/demo/), nainstaloval na hostingu worldpress (savana.cz) a šel nahrát plugin..a ejhle – chyba při nahrávání (“Balíček v podobě .zip souboru nemohl být nainstalován. Nebyly nalezeny žádné platné pluginy.”) jelikož v popisu není psaný WP 4.8 pŕeinstaloval jsem na 4.7.5 ale to samé.. při nahrání pluginu skrze FTP se plugin také nenačte (je možné ze jsem nemel vše nahrávat do adresare plugin dle obecneho navodu..ale nic lepšího jsem se nedocetl)..

    Proto hledám někoho s kym bych mohl probrat samotnou instalaci.. nedělá mě problém obětovat pák kaček za trpělivost.. Ale ideálně pokud to bude možné nějak online ať to neinstaluji měsíc :(

    Děkuji mnohokrát všem
    M

    #33212

    admin
    Keymaster
    Web

    A nahráváte plugin nebo šablonu? A o jaký plugin jde? Většinou není potřeba instalovat žádný .zip soubor, ale jen plugin najít v oficiálním adresáři a instalovat kliknutím? Nebo to je nějaký placený plugin? Někdy se stává, že je v .zip souboru zabalena dokumentace a ještě jeden .zip soubor a až ten můžete nahrát, aby byl správně rozpoznán…

    #33213

    mirekk
    Participant
    Web

    Spíš si myslím, že chcete nahrát šablonu a nahráváte ji jako plugin. Je to tak?

    #33214

    goodspeedak
    Participant

    Tak to je zcela mozne.. zakoupený item je komplet šablona.. ale jedine co jsem nasel k “uploadu” je plugin.. :(

    Takze nejspis je to opravdu tak ze mam sablounu ale neumim ji tam dostat.. a když kouknu na záložku plugin, tak tam vidim cosi co vypada jako sablony pro muj wweb ..

    #33216

    mirekk
    Participant
    Web

    Šablona není plugin, šablona je šablona vzhledu. Takže se instaluje z menu Vzhled/Šablona
    I pro její instalaci platí to, co píše @admin tzn. že si ze .zip balíku se šablonou vypreparujete jen tu zazipovanou složku, která se většinou jmenuje stejně jako šablona a jen tu instalujete.

    #33217

    goodspeedak
    Participant

    Jo už jsem na to pŕišel.. Nahranou jí mam a ted už jen kupa práce na tom jak je to myśleno s tím co jsem tam chtél dostat a to jsou ty jejich speciální foto portfolia..

    Omlouvám se a stydím se ze jsem na to neprisel sam..

    #33218

    mirekk
    Participant
    Web

    Nic se neděje. Pokud šablona obsahuje další prvky, jako třeba vlastní pluginy, určitě budete mít v instalačním balíku dokumentaci s popisem jejich instalace.
    Některé šablony vás tím procesem provedou tak, že vás informují o nutnosti jejich instalace v administraci šablony. Většinou někde nahoře na stránce

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti