Problém s načítaním položiek z xml (súbor,url)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Problém s načítaním položiek z xml (súbor,url)

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  andrejhre a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32450

    andrejhre
    Participant

    Ahojte, zaujíma ma či sa náhodou niekto nestretol s týmto problémom, lebo už naozaj neviem kde hľadať riešenie.
    Jedná sa o to, že mám vytvorenú multi site, mám xml feed ktorý chcem importovať (je to na obchod, woocommerce). Ten feed obsahuje vyše 12 000 položiek, no po načítaní zobrazuje len 41. Čomu, ale nerozumiem je, že.
    – Zakúpil som si oficiálnu verziu wp all import aj woocommerce add on (pretože som myslel, že problém je v tom, že som používal neoficiálnu, ktorú som mal na testovanie) Po odstránení neoficiálnej a nainštalovaní oficiálnej verzie problém pretrváva.
    Skúsil som nahodiť iný feed, ktorý tiež obsahuje vyše 10 000 položiek iných, a ten natiahlo celý. Teda plugin je v poriadku.
    – Feed s ktorým mám problém, som skúsil spustiť na inej wp stránke (iná doména, aj local host) a tam ho natiahlo celý. XML feed je tiež v poriadku.
    Teda vyzerá, že je v poriadku aj plugin a aj xml feed, no napriek tomu mi ho nechce načítať celý, ale len prvých 41 položiek. Skúsil som načítať iný xml ktorý obsahuje viac informácii ako tento a natiahlo ho bez problémov, teda problém nie je ani v obmedzeniach, ani v nejakých nastaveniach, iné xml (aj väčšie) idú bez problémov. Neviete mi s tým náhodou niekto pomôcť alebo poradiť kde hľadať chybu ? ďakujem za každú radu.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti