Problém s importem produktů s placenou verzi wp all import

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Problém s importem produktů s placenou verzi wp all import

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  zusi a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34057

    zusi
    Participant

    Dobrý den,
    Chceme si vytvořit affiliate katalog. Koupili jsme si teda pro verzi pluginu wp all import no a při importu xml nám to píše, že potřebujeme ještě dokoupit pro verzi WooComerce Add On. Poradíte, zda je to opravdu nutné? Ať zas nekoupíme něco, kde nám potom při importu produktů vyskočí další hláška, že potřebujeme koupit další pro verzi něčeho dalšího..
    Zkoušely jsme importovat xml soubor i zadávat URL, ale při rozkliknutí WooCommerce Add on a stanovení produktů jako external/affiliate, nám vyskočí hláška:

    Upgrade to the Pro edition of WP All Import and the WooCommerce Add-On to Import to Variable, Affiliate, and Grouped Products. If you already own it, remove the free edition and install the Pro edition.

    Předem díky za jakýkoliv podnět

    #34060

    LuCaCZ
    Participant

    Pokud chcete importovat do WooCommerce je potřeba i tento doplněk. Free verze umí importovat jenom nahraný soubor, ne externí xml, které by se pravidelně aktualizovalo.

    #34062

    zusi
    Participant

    Děkuji, už to jede :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti