problem pri aktivaci multisite

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem problem pri aktivaci multisite

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25355

    batu
    Participant

    Dobry den, mel bych dotaz ohledne zprovozneni multisite na wordpressu 4.3.1. Provedl jsem vse dle navodu ktere jsou dohledatelne, tzn, vse se povedlo, updatoval jsem soubory .htaccess a wp-config.php. Do teto chvile je vse ok, odkazy na weby se objevvili tam kde maji, nicmene kdyz chci administrovat weby tak stranka wp-admin/network/sites.php je cista. Pri debugu pise chybovou hlasku: Fatal error: Call to undefined function get_current_screen() in /volume1/web/wp-admin/network/settings.php on line 48. Nevedel by nekdo jak se toho zbavit?
    Diky
    B.

    #25357

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil bych nejdříve přeinstalovat zdrojové soubory WordPressu, některý ze souborů potřebných pro síť webů mohl být poškozen.

    Máte deaktivované všechny pluginy a nasazenou výchozí šablonu Twenty Fifteen? Používáte nejnovější verzi WordPressu? Jaký používáte hosting?

    #25376

    batu
    Participant

    Zdravim,
    tak to zrejme vypada ze je nejaka “jeta” sablona co pouzivam, oravda je ta ze je starsiho data a wordpress sem upgradoval na nejnovejsi verzi, tak mozna to bude v tom. pote co jsem si prepl jinou tak jiz ok… Diky za radu a navedeni.
    B.

    #25386

    admin
    Keymaster
    Web

    @batu: Ano, stává se poměrně často, že šablony nedrží krok s rychlým vývojem WordPressu. Ale do podobných funkcí většinou nezasahují, pouze pokud mají nějaké specifické stránky s nastavením… O jakou šablonu pro zajímavost šlo?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti