Problém po aktualizaci na 5.8.2.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém po aktualizaci na 5.8.2.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  topcz a poslední změna je stará 2 roky, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39470

    topcz
    Participant
    Web

    Ahoj,
    aktualizoval jsem WP na 5.8.2 a kompletně se rozbila Home stránka. Používám šablonu Newsletter. Neví někdo co s tím? Web http://www.topcz.net

    #39471

    mirekk
    Participant
    Web

    Tak já ten odkazovaný web vidím v pořádku. Nebo mi něco uteklo?
    Jestliže u vás problém trvá, vymažte si cache prohlížeče pomocí Ctrl+F5

    #39475

    topcz
    Participant
    Web

    Jo, protože jsem na tom makal 18 hodin a poté vše vrátil zpět. Odinstaloval tu aktualizaci 5.8.2 a vrátil zpět 4.6.21. Na CP webhostingu mi zálohují databáse 14 dnů, takže jsem jen vyměnil databázi za tu před začátkem těch změn. Teď mi v podstatě vše funguje, ale ukazuje mi to dva warningy:

    V Admin sekci při otevření zobrazování pluginů, vyskočí toto upozornění
    “must be an array or an object that implements Countable in /www/t/o/u31363/public_html/wp-includes/kses.php on line 895”

    V Admin sekci při nastavován čehokoliv, mám na mysli obecné, publikování atd., vyskočí toto upozornění:
    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/t/o/u31363/public_html/wp-admin/includes/template.php on line 1422

    JIž jsem tak z toho v pr*li, že jsem smazal celý WP, poté uložil na server tu zálohu co jsem měl před aktualizaci, ale je to stejný. Mám naprosto stejnou šablonu na druhém webu http://www.desitka.org, v podstatě tam jsou stejný pluginy, akorát ten je u Wedosu a nemám tam žádný problém. Ten http://www.topcz.net hostuji v SK – Exohosting, jen proto, že jsem u nich již 15 let. Jinak já si PC čistím, včetně mezipamětí browserů, používám WiseCare 365 Pro, a MalwareBytes Premium. Kromě těch warningu se mi zdá, že vše funguje. Ale již jsem hotový. tři dny nic jiného nedělám. Díky za každou pomoc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti