PROBLÉM- nefunkčný interface

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem PROBLÉM- nefunkčný interface

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2520

    dragoliz
    Participant

    Dobrý deň,

    zakladáme vlastný WP web/blog a hneď zo začiatku sme narazili na problém. Samozrejme, že sme chceli nejaký obstojný vzhľad webu, nie ten defaultný. A tak sme zalistovali v zozname s tými vzhľadmi a našli sme jeden, povedzme pekný. Tak sme ho klasicky naištalovali a aktivovali, ale po nejakom čase(pár minút) prestala fungovať tá adminská časť webu. Tým chcem povedať, že web vyzerá normálne a tak aj funguje. Po tom ako sa ale prepnem na nejakú stránku s riadením webu, sa objaví len akési chybové hlásenie. Prihlasovanie takisto funguje. Ak niekto bude vedieť, čo s tým, prosím ozvite sa. Ďakujem.

    Náš web:

    http://alc.ntse.cz/

    Chyba:

    Chyba servera

    Pri načítavaní adresy http://alc.ntse.cz/wp-admin/ sa na webových stránkach vyskytla chyba. Môže na nich prebiehať údržba alebo sú nesprávne nakonfigurované.

    #13637

    admin
    Keymaster
    Web

    Je třeba postupovat podle standardního návodu:

    1) Deaktivovat všechny pluginy.

    2) Aktivovat nějakou výchozí šablonu, např. Twenty Eleven. Podle anglického fóra podpory bude problém patrně přímo v šabloně thememagic, už to tam před měsícem nahlásil jiný uživatel.

    Jakou verzi WordPressu používáte? Jaký používáte hosting?

    #13638

    dragoliz
    Participant

    Ďakujem za radu, ale aj tak si príliš neviem pomôcť. Pluginy deaktivovať nemôžem keďže sa nedostanem ďalej ako na tú bežnú stránku. Čo sa týka verzie WP a hostingu, do toho ja fakt nevidím, to má na starosť kolega.

    #13639

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak ať to kolega zjistí :-)

    Nouzová deaktivace pluginů: Přejmenovat na FTP složku wp-content/plugins (např. na wp-content/pluginy). Všechny pluginy budou automaticky deaktivovány.

    Nouzová deaktivace šablony: Přejmenovat na FTP složku wp-content/themes/pouzita-sablona. Aktuálně použitá šablona bude deaktivována a automaticky se aktivuje výchozí šablona.

    Když bude vše fungovat, tak přejmenujte vše zpět…

    #13640

    Lukenzi
    Participant

    tak nic no… :D

    WP verze je 3.3.2 a hosting je WEDOS (podle verze PHP virtuál?)

    #13641

    dragoliz
    Participant

    Dobre, najprv sa ho musím spýtať teda. Pretože ani neviem ako sa dostať do FTP. Nikdy som s WP nerobil v FTP. Cez FTP som akurát riadil herný server, funguje to teda rovnako alebo to je niečo úplne iné? Aký program pri tom použiť? Ak sa tam už dostanem, tak budem vedieť čo treba :).

    #13642

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, přihlásíte se pomocí FTP klinta (např. FileZilla či Total Commnander) a najdete příslušné adresáře, které je třeba přejmenovat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti