Příspěvky pod stránkou

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 10 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3383

    gony
    Participant
    Web

    Zdravím všechny chci se zeptat jaký plugin je na to, abych mohl mít vytvořenou stránku a chtěl pod ní zobrazit popisky jak mám na uvodní stránce v http://erotickeprodukty.cz. Nenašel zde na foru svou odpověď. Nechci jen zobrazování nadpisů příspěvků ve stránce, ale celý popis přesně jak je na úvodní stránce.

    Děkuji za odpovědi

    #15680

    gony
    Participant
    Web

    Nikdo neporadí?

    #15681

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Tzn. Chcete vypsat obsah stránky a pod něj umístit seznam článků?

    Podle toho čeho chcete dosáhnout, by asi bylo nejjednodušší použití šablony wp-archive.php ze šablony – vytvořit v menu odkaz na archivní seznam článků (dané kategorie) a text zvolit přes admin -> kategorie -> popis.

    Předpokládám ale, že toto vám asi stačit nebude – budete potřebovat vytvořit buďto vlastní widget a widget area, který by vypisoval veškeré příspěvky (pomocí wp_query nebo query_posts), anebo trochu složitěji (ale funkčněji) – po konci cyklu, který vypisuje stránku (šablona page.php) zahájíte nový cyklus, který bude vypisovat přes nějaké parametry např. náhodných 5 příspěvků (6,7,8… podle toho kolik chcete) Pokud si na to ale nevěříte, raději to nezkoušejte. O žádném pluginu bych v této souvislosti asi neuvažoval…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti