Příspěvky a události na hlavní straně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Příspěvky a události na hlavní straně

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Crence a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6752

    Crence
    Participant

    Zdravím,

    mám stránky postavené na tématu Hueman a používám plugin All-in-One Event Calendar. Potřebuji, aby se příspěvky a události vypisovali společně na hlavním blogu. Podařilo se mi najít částečné řešení na http://wp.miragearts.com/allinone-event … ries-tags/. Události a příspěvky se nyní zobrazují společně, ale nejsou seřazené podle data. Nejprve se vypíše nejnovější příspěvek. U všech událostí navíc zůstává velká náhledová fotka. Správně by měla být jen u nejnovějšího záznamu.

    Nedokážete mi někdo poradit, jak kód ještě upravit, aby se příspěvky a události řadili společně podle data a starší události měly normálně zmenšený náhled?

    Možná je to nějaká drobnost, ale já php bohužel moc nerozumím.

    #18095

    mirekk
    Participant
    Web

    Tento plugin taky používám, jen nevypisuji události mezi příspěvky.

    Ale koukal jsem teď na jeho nastavení. Nestačí v Nastavení/Zobrazení akcí zaškrtnout jen poslední volbu (Zahrnout kategorie akcí do seznamu kategorií článků) a tyto kategorie následně přiřadit do kategorií, které chci zobrazit na hlavní stránce? Nevím jak to je u šablony Hueman, ale určitě se v nastavení vybírají kategorie, které chci vypisovat.

    Zkuste a dejte vědět jak to dopadlo.

    #18096

    Crence
    Participant

    Bohužel funkce “Zahrnout kategorie akcí do seznamu kategorií článků” nefunguje. To jsem zkoušel jako úplně první možnost, než jsem začal hledat speciální kód. Měl jste ale pravdu, že jsem měl v šabloně nastaveno vypisování jediné kategorie. Změna na vypisování všeho přestala upřednostňovat příspěvky před akcemi. Akce se ale volají podle všeho jinak než příspěvky. Ve starších záznamech (tzn. řazení po nejnovějším) se vždy objeví akce, i když by třeba měla být až třetí. Navíc pokud je nejnovější akce, ještě se ve výpisu starších záznamů opakuje. Plus stále trvá problém s náhledem akcí, které mají místo miniatur velký obrázek.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti