Příspěvěk z WordPress do Facebook-jak?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Příspěvěk z WordPress do Facebook-jak?

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ippokorny a poslední změna je stará 4 roky, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33714

    ippokorny
    Participant
    Web

    Mám konto na Facebook a v rámci něho nezávislou stránku. A když jsem vytvořil ve WordPress příspěvek, tak mi plugin Add Link to Facebook na tu stránku příspěvek celý zkopíroval (tedy ne do mého Timeline). A asi od jara se něco změnilo na Facebook a chce to po mě nějaký upgrade a já netuším, o co jde. Plugin je 2 roky neaktualizovaný.
    Tedy hledám postup, jak by se automaticky kopíroval příspěvek do určité stránky na Facebook.
    Pokud používám wordpress.com, tak tam se dá u příspěvků nastavit zkopírování příspěvku bez pluginů v menu Publicize, i když mi to právě také nějak zatuhává, pokud dám u Facebook Reconnected (Twitter funguje).

    #33716

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně jde o tento problém (je tam uvedena i ruční oprava), ale plugin Add Link to Facebook vypadá stejně bohužel dost opuštěně…

    Nejsem si zcela jist, ale zmiňované funkce z WordPress.com jsou možná součástí pluginu Jetpack a můžete si je pak aktivovat i na klasickém WordPress webu.

    #33908

    ippokorny
    Participant
    Web

    Já zkusil instalovat plugin jetpack, ale je složitý, umí toho hodně, požaduje spoustu provázaností s jinými systémy, tedy spíše pro odborníky, že jsem to vzdal.

    #33929

    ippokorny
    Participant
    Web

    Vyřešeno, použil jsem plugin AccessPress Facebook Auto Post a příspěvky z různých webů ve WordPress mi padají pomocá pluginu na mou facebookovou stránku. Tedy na ní přibývají příspěvky, vypadá jako aktivní, přičemž na ní ani nechodím.

    #36883

    ippokorny
    Participant
    Web

    Plugin AccessPress Facebook Auto Post přestal loni fungovat, nasadili ve Facebook něco nového a tím přestal chodit.
    Zkoušel jsem ho nainstalovat znovu, vytvořil znovu APP, zkopíroval všechna ID, secret klíč do pluginu ve WP a nic.
    Zkusil jsem jiný plugin WP facebook Auto Publish a napsalo mi to, že mám zastaralou verzi PHP. Po zvýšení verze PHP to začalo, nezačalo fungovat. Zdánlivě to funguje, zdánlivě to dává hlášku, že příspěvek odchází na Facebook, ale na Facebook se nic neobjevuje.

    Mám ke svému účtu na Facebook vytvořené asi 4 stránky. A bláhově jsem se domníval, že když vytvořím příspěvek ve WP, že bude možné ho automaticky přeposlat na jednu z těch 4 stránek (ne do mého Time Line). A bláhově jsem se domníval, že aspoň někteří uživatelé Facebook znají.

    Tedy netuší někdo, zda existuje nějaký funkční plugin, co umí poslat příspěvek z WP na určitou stránku ve Facebook?

    #37320

    ippokorny
    Participant
    Web

    Tak zkouším, zda vývoj nepokročil a zda někomu nechodí možnost automatického kopírování příspěvků do určité facebokové stránky, ne do Timeline.
    Problém je v tom, že to, co chodilo, přestalo v nové verzi PHP chodit, asi to autoři dále pro nové verze WordPress neaktualizovali. Nebo že plugin autorům často chodí pouze v určité konfiguraci, kterou autoři neumí popsat. A facebook také upravil funkce app.
    Nedávno jsem dostal radu od jedné firmy, aby jejich nová verze software chodila, je potřeba koupit nový počítač (Dual 3 Ghz + 2 GB RAM nevyhoduje), novou tiskárnu, nový systém (W7 nevyhovuje).
    Mám pocit, že úroveň software a programátorů stále klesá a nahrazuje se to hardwarem.

    #37321

    ippokorny
    Participant
    Web

    Změna, chodí mi plugin Facebook Publish Settings. Možná bylo nutné mít WP s https. A možná zadat novou verzi api.
    Tedy příspěvek ve WordPress se ihned publikuje na zadané stránce Facebook, byť pouze název a 3 řádky textu, pro zbytek je nutné kliknout na text a vyvolá se celý příspěvek na WordPress.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti