při vytváření nové stzránky ne

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) při vytváření nové stzránky ne

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  ippokorny a poslední změna je stará 2 roky, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39341

    ippokorny
    Participant
    Web

    Roky používám web a od nějaké aktualizace (asi letos 2021) se při vytváření nové stránky nenabízí většina nadřazených stránek. Tedy není možné vytvořit hierarchii menu. Jako nadřazená se nabízí patrně jen poslední vytvořené stránky či nyní jen poslední stránka.
    Tak jsem dal pár nových stránky bez nadřazené a ty se chvíli nabízely jako nadřazené a pak již také ne. Že bych jich tam měl moc?
    Souvisí vytváření stránky se šablonou? Šablonu mám Atahualpa a mám ji i na jiném webu, kde problém s nadřazenými stránkami není. Vypnul jsem i podezřelý plugin.

    #39372

    ippokorny
    Participant
    Web

    Zjistil jsem, že když kliknu do pole “Nadřazená stránka, tak mám z neznámých důvodů nastaven “neviditelný” filtr, který mi zobrazuje pouze určité stránky, v mém případě konkrétně filtr “knihovna”. Tento filtr ale není po kliknutí do políčka vidět, políčko je prázdné.
    Když začnu do pole psát název hledané stránky, tak se mi správně začnou zobrazovat všechny stránky vyhledané podle toho filtru.
    Používám nejnovější verzi Chrome (Verze 92.0.4515.159 (Oficiální sestavení) (64bitový)) a WordPress (5.8.) se šablonou Atahualpa
    Dělá mi to na 2 různých počítačích, kde je systém Windows 10 Pro.
    P.P.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti