převádění zkratek na odkazy

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem převádění zkratek na odkazy

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2589

    Koci
    Participant

    Ahoj komunito, rád bych vás požádal o radu. Z jakého důvodu mi wordpress ve svém obsahu, tedy v článku, který je v něm vytvořený, převádí a zvýrazňuje zkratky na odkazy? příklad : v textu se mi objevuje zkratka STK a wordpress mi ji slinkoval s tímto http://www.tuev-nord.cz/38502.asp … Proč? A jak to vypnout?

    #13886

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Nemůže to být nějaký freehosting, který má reklamní odkazy v podmínkách? Dále by to mohl dělat nějaký reklamní systém, nemáte něco podobného na webu nasazeno (třeba v podobě pluginu)?

    #13887

    Koci
    Participant

    super :) to bude určitě hostingem, vůbec mě to nenapadlo.. testuji na jednom freehostingu, asi opravdu raději nainstaluji LAMP. Pro mě je hlavní, že to není implicitně nastavené wordpressem. Děkuji za radu.

    #13888

    admin
    Keymaster
    Web

    A o jaký šlo tedy hosting? Měli jsme tu podobný problém, kde šlo o hosting Endora.cz (mají to uvedené v podmínkách, viz výše uvedený odkaz).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti