Přesun wordpressu na novou doménu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Přesun wordpressu na novou doménu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32486

    Yoshi
    Participant

    Zdravím,
    podařilo se mi přesunout wordpress na novou doménu. Vše funguje, ale nenačítají se mi obrázky, které mají v názvu diakritiku. Poradíte někdo, co s tím?

    Děkuji

    #32501

    admin
    Keymaster
    Web

    To je docela častý problém, většinou se to stane když zkopírujete data z nějakého serveru, který má jiné nastavení kódování filesystemu než nový server, případně se názvy poškodí, když je kopírujete z Linuxového serveru nejdříve na počítač s Windows a pak zase na Linux a nemáte korektně nastavený způsob transportu. Je možné to hromadně opravit skriptem (nějaký jsem měl, zkusím dohledat) nebo zkusit obrázky vyexportovat z původního webu pomocí nějakého pluginu jako .zip balíček a ten potom naimportovat (např. pomocí pluginu Duplicator).

    Další možností, pokud není obrázků mnoho, je samozřejmě i ruční práce :-) Obrázky budete muset smazat a znovu nahrát (měl by se pak vygenerovat na serveru jejich vhodný název a nebude třeba měnit odkazy v příspěvcích).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti