Přestal fungovat slider

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29534

    jeczny
    Participant

    Dobrý den, máme stránky na poněkud zastaralé šabloně Broadway a přestal nám fungovat slider. Mohl by mi někdo poradit, kam se podívat a co upravit, prosím?
    Předem díky.

    #29536

    admin
    Keymaster
    Web

    Slider přestal fungovat z ničeho nic? Vidím tam nejnovější verzi WordPressu, nestalo se to třeba po jeho aktualizaci? Problém může být opravdu v zastaralé šabloně, která není kompatibilní s nejnovějším WordPressem nebo tam bude nějaký konflikt s pluginy. Jako první můžete zkusit deaktivovat všechny pluginy, zda to nějaký z nich nezpůsobuje. Slider je součást šablony nebo nějaký samostatný plugin?

    #29537

    jeczny
    Participant

    Pluginy jsem zkoušel povypínat, nepomohlo to. Tou změnou si nejsem úplně jistý, ale pokud vím, tak to opravdu přestalo fungovat z ničeho nic, nikoliv po aktualizaci. Slider je součástí šablony.

    #29539

    jeczny
    Participant

    Asi tedy zkusím nahrát na server zpátky verzi 4.5 (abych vyzkoušel, jestli je to tou novou verzí WP), akorát si nejsem jist, jestli mám přes ftp nahrát komplet, nebo bych měl některé soubory vynechat. Co vy na to?

    #29540

    admin
    Keymaster
    Web

    Na starší verzi bych se určitě nevracel, to není řešení :-) Na webu je také několik JavaScriptových konfliktů, možná to některý z nich způsobuje? Neupravoval jste v poslední době nějaký? Můžete zkusit na chvíli zrušit jeho zveřejnění, tedy označit ho jako koncept a uvidíte, zda se slider nerozjede… Konkrétně jde třeba o příspěvek “Osázení zahrady školy novými stromky”, kde odkazujete na nefunkční Google mapu a ještě k tomu na soubor 2016/js/72hodin.min.js?v=2016100501, který ale na serveru patrně není. Patrně vkládáte do obsahu příspěvku nějaké speciální zdrojové kódy? Obsah příspěvku by měl obsahovat pouze čistý text + případně vložené mediální soubory, ale neslouží pro experimenty s HTML a různými dalšími skripty…

    #29543

    jeczny
    Participant

    Ó děkuji. To tam dával kolega a já si toho vůbec nevšiml, jsem pako. Vyřešeno :)

    #29545

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za odpověď, slider už koukám běží… A kolegovi seberte administrátorská práva :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti