přepínání editoru a html

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #655

    k-h600
    Participant
    Web

    Stále se zobrazuje “obyčejný” text bez značek…

    Po vložení nového html tam “zůstane” ale staré značky nevidím.

    Děkuji.

    #7035

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to mi není úplně jasné. Zkus to popsat trochu detailněji s nějakým příkladem… Obecně bývá problém s některými pluginy (zkus je všechny deaktivovat), nebo povolením unfiltered_html. Ale bez podrobností to je těžké odhadovat…

    #7036

    k-h600
    Participant
    Web

    Pluginů se bojím, mám asi jen startovní …

    Při úpravě stránky vpravo nahoře ouška Editor – HTML.

    Ve stavu Editor je v okně text – OK.

    Ve stavu HTML

    <span style=”color: #ff0000;”>

    </span>Karel s motorkou Honda 600 CBR

    je soukromou osobou,

    ale nikde další HTML ???

    Že by nebyl potřeba ???

    Ď. k-h600

    #7037

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaké další HTML bys tam chtěl? Změnil jsi u textu barvu, ještě to můžeš udělat třeba tučně (strong). HTML značky pro odstavce se v editoru nezobrazují a generují se až při zobrazení na webu. Zkus si tam vložit třeba nějaký obrázek – nějaké HTML se ti tam určitě zobrazí…

    #7038

    hlav
    Participant
    Web

    Dobrý večer, používám WP 2.9.1. Mám opačný problém, jak kolega výše. Z ničeho nic mi dnes (“13.”) přestalo u jedné jediné stránky na svém webu fungovat přepínání mezi “EDITOR” a “HTML”. Stále vidím text jen v html kódu (i když kliknu na tlačítko EDITOR). Současně s tím přestalo fungovat nahrávání obrázků, videí atd. po kliknutí na ikony nad horním rámečkem. Na ostatních stránkách nebo v rubrikách mi přepínání funguje. Co se s tím dá dělat? Není to tím, že “porušená” stránka je už dosti velká? Díky, hlav.

    #7039

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud to dělá pouze u té jedné stránky (a u jiných je to v pořádku), tak bude problém patrně v této stránce (jinak by to mohl způsobovat nějaký plugin). Nemusí to být ani tak její délkou, jako spíše nějakým nechtěně vloženým Javascriptem či špatným HTML kódem. Těžko říci. Možná i nějaký problém v šabloně (pokud jste ji upravoval a nějak konkrétně řeší tuto stránku). Zkusil bych ještě jiný prohlížeč, jestli si s tím neporadí lépe. Každopádně doporučuji stránku dělit na menší úseky (podstránky či klasicky rubrika a příspěvky) a aktualizovat na nejnovější WordPress. Pokud chcete nějakou konkrétnější radu, tak se na to budu muset asi přímo podívat a budu potřebovat přihlašovací údaje (kontaktujte mě prosím emailem v profilu).

    #7040

    hlav
    Participant
    Web

    Dobrý den, díky za odpoveď. Taky si myslím, že se něco pokazilo v html kódech, ale nenašel jsem kde a co. Rád bych stránku taky rozdělil na “podstránky”, resp. ji převedl na rubriky, ale tohle je na mne moc. Nerad bych přišel o vytvořené. Budu vděčný za další pomoc, jen je zde další problém: nemohu najít Váš mail (v profilu). Můžete mne prosím sám kontaktovat na colonel@mybox.cz? Díky hlav.

    #7041

    admin
    Keymaster
    Web

    Email je pro příště k nalezení zde (ale není to zcela očividné). Ale už jsem poslal email…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti