Práce se štítky

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 3 roky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39258

    Mikesak1983
    Participant

    Dobrý den,

    rád bych Vás poprosil o radu, zda existuje nějaký plugin nebo případně jak udělat následující. Mám řadu příspěvků a každý obsahuje několik štítků. Může se stát, že například štítek nazvaný: “rodinné hry” bude obsažen ve 4 příspěvcích (a pochopitelně s novými příspěvky dalšími).

    Potřeboval bych na některých místech na webu (nejspíše v samostatné stránce) zobrazit seznam příspěvků (rozhodně, aby bylo možné prokliknout na daný příspěvek) obsahující konkrétní štítek. Kdyby to vypadalo ještě hezky, jako např. zobrazení krom názvu příspěvku, náhledový obrázek bylo by to značka ideál.

    Děkuji moc za radu
    Michal

    #39259

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    ehm, nevím zda zcela chápu kde je problém, ale štítky mají obecně ve většině šablon stejnou, nebo minimálně velmi podobnou, stránku jako kategorie. A vy si můžete buď do menu, nebo do sidebaru, případně i na nějakou speciální stránku vytáhnout štítky, které chcete a po kliknutí se uživateli zobrazí seznam v zobrazení v závislosti dle šablony, kterou používáte, tzn. že zde bude buď jenom seznam příspěvků, které uvedený štítek mají a to ve formě jako výpis, nebo výpis s krátkým popisem a náhledovým obrázkem atd. Takže konkrétně.
    Máme příspěvek https://www.vlasyaucesy.cz/48-panskych-ucesu-2018-velka-britanie-anglie-96601/ , kde dole na stránce vidíte štítky, které jsou k uvedenému příspěvku a když kliknete např. na #Střihy pro muže, tak se dostanete na stránku https://www.vlasyaucesy.cz/tag/strihy-pro-muze/. A zde je výpis s příspěvky, který uvedený tag obsahují a vy se na ně můžete prokliknout.

    Tedy pokud jsem ten Váš dotaz nepochopil úplně špatně :D

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti