PR web na WordPressu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1844

    xlucky
    Participant
    Web

    Potřebuji poradit jak vytvořit PR web na WordPress free šabloně. Hledala jsem různé návody.. a nic. Potřebuji vědět jak nastavit ohledně, aby mohli návštěvníci vložit příspěvěk, jaké pluginy jsou nejlepší a další potřebná nastavení,prostě aby web plně fungoval. Děkuji všem za pomoc.

    #12169

    roboti006
    Participant

    To bych asi zařizoval pomocí komentářů, ale nedovedu si představit, jak by to dobře mohlo fungovat na WP…

    #12170

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Vámi požadované vlastnosti lze docílit dvěma způsoby:

    a) – Pokud chcete, můžete využít řešení, ke kterému není zapotřebí žádný plugin. Jednoduše ve WordPressu povolíte možnost registrovat se návštěvníkům a jako výchozí dáte úroveň “spolupracovník”. Takto registrovaný uživatel bude moci napsat článek, ale nebude ho již moci přímo publikovat. Vše budete muset ručně schvalovat. Pokud budete chtít, můžete přihlašovací okno vložit do stránky na šem webu pomocí pluginu WP login.

    b) – Můžete se pokusit najít nějáký vyhovující plugin, ale předem upozorňuji na to, že s tím bude mnohem více práce. Já sám žádný plugin přímo na tuhle věc neznám, ale snad se vyjádří i @admin a @lukenzi.

    S přáním hezkého dne,

    Neteyescz

    #12171

    admin
    Keymaster
    Web

    roboti006: Komentáře jsou v tomto případě k ničemu.

    Jednu z možností popsal správně neteyescz aneb můžete pustit uživatele do administrace WordPressu s omezenými právy. Celé je to ale o tom, že musíte popsat, co si vlastně představujete pod pojmem “PR web”? Mohou uživatelé zadávat články přímo ve WordPressu nebo ne? Mohou nahrávat obrázky? Chcete automaticky kontrolovat příspěvky aby tam byly např. maximálně dva odkazy? Můžeme poradit vhodné pluginy pro jednotlivé funkce, ale každému se líbí něco trochu jiného…

    Pokud chcete nechat uživatele zadávat články přímo z webu (a nesmí do administrace), tak prostudujte související vlákna. A další funkce vhodné pro PR web jsme řešili zde (různá omezení pro zadavatele článků).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti