Vertikální menu

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  effedue a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1849

    effedue
    Participant
    Web

    Jak mám udělat aby mi postraní menu nemizelo po tom když kliknu na nějakou jinou než úvodní stránku. A taky bych se chtěl zeptat jak udělat, aby na úvodní stránce zůstával vždy na vrchu nějaký úvodní text a až pod ním aktuální příspěvky. Dík moc

    #12194

    effedue
    Participant
    Web

    mám šablonu Twenty Eleven

    #12196

    admin
    Keymaster
    Web

    Předpokládám, že pod pojmem “vertikální menu” či “postranní menu” máte na mysli celý postranní sloupec, kam můžete umisťovat widgety. Všechny stránky (kromě úvodní) jsou v šabloně Twenty Eleven zobrazovány bez postranního sloupce a není to žádná chyba, ale zamýšlená funkce. Můžete ale změnit výchozí šablonu stránek na šablonu “Stránka s postranním panelem”, kde se tento postranní panel zobrazovat bude. Další možností je úprava souboru page.php, aby převzal chování této šablony a nemusel jste pro stránky volit speciální šablony.

    Další podrobnosti naleznete např. zde. Řešil se tam sice trochu jiný problém (velikost nadpisu), ale opět to souviselo s rozdílným zobrazováním různých stránek na základě zvolené šablony.

    #12197

    effedue
    Participant
    Web

    přesně o tomhle jsem mluvil, a kde nastavím tu výchazí šablonu stránek na šablonu s postraním panelem, děkuji moc

    #12198

    admin
    Keymaster
    Web

    Podrobnosti naleznete např. zde.

    #12199

    effedue
    Participant
    Web

    Vyřešeno tak, že jsem přepnul výchozí šablonu na šablonu s postraním panelem v nastavení stránky. Až se stydím za to jak stupidní řešení to bylo. Ale děkuju.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti