Poradíte s šablonou

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30279

    Rheagar
    Participant

    Čaute, hledám na svůj web novou šablonu.

    Hodně se mi líbila tahle Optimizer

    Ale nezobrazuje se mi tam front page widget Posts, blokuje se to s jedním pluginem, který potřebuji, konkrétně se jedná o WP elementor, na kterém stavím landing pages. Případně nevíte, jak vyřešit tento problém, aby se mi widget s pluginem neblokoval?

    Proto hledám novou šablonu, které by vypadala velmi podobně. Chci, aby tam byla ta hlavní fotka s call to action buttonem, pod tím služby, a dlaždice s nejnovějšími blogovými příspěvky. Dalším pluginům se nebráním :).

    Vím, že Avada by to zvládla, ale zatím hledám free řešení.

    #30280

    glados
    Participant
    Web

    Zkus šablonu Fluida taky nabízí docela dost možností i landing page.

    #30281

    Rheagar
    Participant

    Šablona není špatná, ale na horním obrázku bych potřeboval tlačítko. Navíc mi tam zase nefungoval ten WP elementor. Zobrazování článků bylo taky divné.

    Děkuji za rychlou odpověď i teď během Vánoc. :)

    #30299

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém je konkrétně s pluginem Elementor Page Builder? Vypadá dobře hodnocený a neměl by tam být žádný konflikt? Jak se to vlastně blokuje? Zobrazuje se tam nějaká chyba nebo v čem je konkrétně problém? Pokud je problém i se šablonou Fluida, tak je to dost podivné, nemůže tam být spíše konflikt s nějakým dalším pluginem?

    #30300

    Rheagar
    Participant

    Problém se už vyřešil. Support mi poslal nějaký custom css code, který jsem vložil do šablony.

    Šlo o to, že jsem na nějakém zahraničním fóru našel, že se elementor se šablonou blokuje. A vážně, když jsem elementor vypnul, fungoval mi ten widget na přední stránce.

    #30302

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za odpověď! Pomohla nakonec podpora pluginu nebo šablony? A jen pro zajímavost, nemáte k tomu nějaké podrobnosti? Co se muselo vložit do šablony, aby to fungovalo, případně odkaz na zahraniční fórum? Plugin Elementor Page Builder vypadá vcelku zajímavě a chtěl bych ho brzy vyzkoušet, tak abych věděl, na co se mám případně připravit :-)

    #30303

    Rheagar
    Participant

    Poradili mi na podpoře šablony, abych vložil tento kód: .optimposts .center { opacity: 1!important;}

    Poté se mi už widget s příspěvky zobrazoval.

    Jinak plugin jsem už používal na pár šablonách a funguje skvěle. Jen ten Optimizer šablona je vlastně sám o sobě tak trochu pagebuilder, takže mi s tím pluginem bojuje.

    Třeba tady na mé prodejní stránce http://jakserychlenaucit.cz/kompletni-navod-jak-se-ucit/, mám ji nastavenou na full width, ale ta sekce: I Vy se můžete učit až 4krát…. nemá full width pozadí, i když by měl mít. Na předchozí šabloně se mi pozadí normálně roztáhlo přes celou stránku.

    Plugin určitě doporučuji. Je zdarma a dají se na něm vytvořit pěkné landing page. Dokáže podobné věci jako Visual Composer, jen je to zdarma :)

    #30304

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky moc za vysvětlení, už jsme si toho všiml i na oficiálním fóru a patrně je to jen nějaký konflikt se zobrazením… Plugin se chystám vyzkoušet, díky za tip!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti