pomalá administrace + jaký případně VPS?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress pomalá administrace + jaký případně VPS?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  TommyBoy a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30149

    jr
    Participant

    Dobrý den, mám web o focení a řeším pomalé načítání administrace – trvá to třeba 2-3 vteřiny, než se mi načte nástěnka… A občas server nestíhá vůbec a jsem trochu nervózní…
    Jsem u Eboly (velmi spokojený kvůli jejich podpoře), ale říkají, že už jsem asi zralý na nějaký silnějšího hosting. V danou chvíli mám dle GA cca 2000 návštěv denně, dle serverových statistiky to je trochu víc (kolem 3000), ale je to web o focení, tedy hodně souborů, fotek atp, tak – říká Ebola – je problém ve velkém počtu hitů (cca 250 000 denně).

    Otázky:
    1. zní to rozumně při těchto parametrech hledat managed hosting (VPS), nebo by to mohlo být i něco jiného, co mi ten web brzdí (administraci, ne nutně web, byť někdy též? (zkoušel jsem vše, čistím poctivě, vše je aktuální, ale jeden nikdy neví….) anebo zůstat?
    2. nedoporučili byste mi nějakou rozumnou variatu? zatím pokukuji po http://www.spolehlive-servery.cz/, před cca rokem jste je více méně doporučoval v jiném vláknu… Je pro mě docela důležité, aby dobře fungovala podpora, protože často dost tápu…
    Díky moc!
    JR

    #33401

    TommyBoy
    Participant

    1 jadra ti samozrejme na vaznejsiu WP stranku nestaci. My sme vyriesili Cloud VPS s 4 jadrami a 4GB ram. Ked chces viem ti hosting poskytnut 2€ mesacne bez obmedzeni (mame este 965GB volneho+SSD cache natom). Ked chces dam ti aj 5 dni zadarmo vyskusat, netreba nic platit :) Je to na tebe.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti