Podřadná stránka s příspěvky u custom post type

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Podřadná stránka s příspěvky u custom post type

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4912

    SombreroMickey
    Participant

    Dobrý večer,

    mám takový zádrhel(logický) , mám custom post type (země), tudíž se přidělí adresa

    url/země/title , nicméně potřebuji abych ke každé zemi mohl přiřadit jěště článku, kde by byly všechny příspěvky o zemi tudíž url/země/title/zprávy – zde by měli být vypsány všechny zprávy o dané zemi. Mohl by mi někdo poradit, jakým způsobem logicky pospojit (a vypsat příspěvky) ? Děkuji mockrát

    #16716

    davidulus
    Participant

    Myslím, že nejlepší by bylo nedělat země jako custom type, ale jako custom taxonomy. Články pak jako custom type, přes argument “taxonomies” ve funkci register_post_type() je spojíš s taxonomy země. HTML, co jsi zobrazoval v single-zeme.php teď budeš zobrazovat v taxonomy-zeme.php. Přes nějaký plugin si můžeš k taxonomy země přidat další pole pro vyplnění (např. advancedcustomfields.com). Články pak budeš v administraci přiřazovat k zemím stejně jako např. příspěvky mezi rubriky.

    A co se týče požadovaných URL: http://stackoverflow.com/questions/13553932/define-permalinks-for-custom-post-type-by-taxonomy a http://wordpress.stackexchange.com/questions/5413/need-help-with-add-rewrite-rule/5478#5478 je to trošku drbačka, ale ohneš si to jak potřebuješ.

    #16717

    SombreroMickey
    Participant

    Děkuji za odpověď, boužel už je projekt natolik zadrátovaný(ne mnou :/), napadlo mě řešení, u země (custom post) přes metabox, pokud by se mi podařilo nasměrovat některé stránky za zeme/ tak bych z url zjistil ID vypsal udaje z metaboxu, otázka je jak ty stránky vygenerovat za sportovce.

    #16718

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud potřebujete zmiňovanou URL strukturu, tak by asi opravdu bylo nejlepší použít na země nějakou vlastní taxonomii. Jinak bych asi použil výborný plugin Posts 2 Posts, který slouží právě k propojování příspěvků z různých typů obsahu (CPT). Potom bude ještě potřeba pozměnit URL pomocí funkcí, na které odkazoval davidulus.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti