po instalaci ceske verze nefunguje admin

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress po instalaci ceske verze nefunguje admin

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  nina a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22064

    nina
    Participant

    Dobry vecer,
    wordpress prozkoumavam teprve par hodin. Podarilo se mi nainstalovat wp v anglictine bez problemu. Pak jsem se pokusila prevest na cs dle ruznych navodu (nakopirovani languages, uprava wp_config wplang, odstraneni pluginu, preinstalovani, nahrani cele ceske verze..) ale porad mi u ceske verze nefunguje admin (bila stranka). Dokazu zpet nainstalovat en verzi, kde funguje i web i admin, jen v general settings nelze nastavit jazyk a nelze potvrdit zmeny napr. format data (chybi potvrzovaci tlacitko). Uz nevim kudy kam, prosla jsem snad vsechny weby a vsechny fora a zkusila vse srozumitelne.

    Poradite prosim?

    diky, Nina

    #22065

    admin
    Keymaster
    Web

    Bílá adminisrační stránka u české verze obvykle znamená nedostatek PHP paměti aneb nedostatečný memory_limit (pokud funguje anglická verze bez problémů). Jaký používáte hosting? Jakou máte dostupnou hodnotu PHP paměti? Tuto informaci se dozvíte buď přímo od hostingu nebo můžete zkusit nainstalovat jednoduchý plugin WP-Memory-Usage a po jeho aktivaci se na Nástěnce objeví informace o dostupné a využívané paměti.

    #22070

    nina
    Participant

    Moc dekuji za reseni – musela jsem se na data pluginu podivat v anglicke verzi nebot ceska me na nastenku nepusti. I tak je videt, kde je problem.

    PHP Version : 5.3.3-7+squeeze19 / 64Bit OS
    Memory limit : 32 MB
    Memory usage : 31.39 MB
    98%

    hosting mam u cybers, poradite co tim, lze to navysit u poskytovatele nebo se to resi jinak?

    Moc dekuju a hezky vecer.

    #22073

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle webu provozovatele hostingu CyberHost.cz budete asi muset navýšit tarif, protože patrně používáte “START hosting”, který má omezenou hodnotu memory_limit na 32 MB, což je na českou verzi WordPressu s několika pluginy bohužel málo (a anglická verze je už také na hraně).

    #22114

    nina
    Participant

    Je mi to jasne, chtela bych se zeptat, jaky memory limit je optimalni? Mate zkusenost s hostingem, ktery byste doporucili?

    Moc dekuju za podporu.
    Nina

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti